SO Soest
SO Soest
We mogen weer trainen met de jeugd!

We mogen weer trainen met de jeugd!

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

Veld 2 wordt kunstgras

Veld 2 wordt kunstgras

Voetballen...het leukste dat er is

Voetballen...het leukste dat er is

Laatste nieuws over trainingen vanaf 11 mei / Papiercontainer - Zie coronateam nieuwsbrief II Let op: de papiercontainer is ondertussen weggehaald en zal eind augustus / begin september terug komen

Brouwer Systeemplafonds breidt haar activiteiten uit

Woensdag 01 januari 2020

Peter Brouwer blikt met dochter Vivian terug op het jaar 2019. Al meer dan 27 jaar is de onderneming van Peter een begrip, niet alleen in de bouwwereld maar ook voor de particuliere markt, als het gaat om de montage van systeemplafonds.
Er is wel het een en ander te melden over het afgelopen jaar. Om maar met de minder leuke dingen te beginnen: Peter en zijn onderneming werden slachtoffer van een faillissement van een van de aannemers waarvoor Peter werkte en onverlaten haalden een nieuwe bedrijfsauto vol met kostbare apparatuur leeg.
Peter: ,,Dat is natuurlijk vervelend maar daar moet je niet te lang bij stilstaan. Alert blijven als je zaken doet en maatregelen doorvoeren (zoals aparte sloten op de auto’s). Ik sta liever stil bij de zaken die wel goed gaan. Allereerst de manier hoe mijn dochter zich binnen het bedrijf ontwikkelt, daar ben ik ongelofelijk trots op. Maar het allerleukste is dat we in de loop van het jaar onze activiteiten zijn gaan uitbreiden. We zijn namelijk succesvol gestart om naast de gebruikelijke systeemplafonds ook de productie van wanden ter hand te nemen.” Vivian vult aan: ,,We kwamen regelmatig tegen dat opdrachtgevers vaak met één bedrijf zaken willen doen en we kregen dan nog wel eens de vraag of wij wellicht ook wanden deden en toen wij op een gegeven moment met, Adrie en Dave, twee zeer ervaren en bekwame mannen in contact kwamen, besloten we onze dienstverlening uit te breiden.”

Regio
Peter: ,,Dat we een goede naam hebben blijkt wel uit het feit dat we in het verleden zelfs in België, Luxemburg en Duitsland werk hadden. We zijn in combinatie met de nieuwe activiteit zo druk dat we meer in de regio kunnen werken en dat scheelt veel reistijd en werkt productieverhogend. Momenteel zijn we actief in operatiekamers van een aantal ziekenhuizen in onder andere Hoogeveen, Zoetermeer en Almere. Dit is vanwege hygiëne en veiligheidsvoorschriften een specialiteit die wij tot in de puntjes beheersen.  Voor wat betreft de wanden doen we tegenwoordig ook grotere projecten van zo’n 3.000 m2. Ons hecht team bestaat uit tien mensen, stuk voor stuk toppers, die de naam van Brouwer Systeemplafonds en Wanden, hoog houden.”

Vivian vervolgt: ,,Natuurlijk letten wij ok op het milieu. Wij letten scherp op afvalscheiding en gebruik van verantwoorde producten.”

Peter tot slot: ,,Wat me wel een beetje aan het hart gaat is dat het zo moeilijk is om gemotiveerde jonge mensen te krijgen als aanvulling op ons team, terwijl we echt leuk werk doen met heel prettige collega’s.”

Wilt u meer informatie over deze ‘alleskunners’ voor plafondsystemen en wanden of gespecialiseerd advies, Brouwer Systeem Plafonds is telefonisch te bereiken op nummer 035-6037900 en via de site http://www.brouwersysteemplafonds.nl.

Tekst en foto: Aat Visser
 


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Laatste nieuws over trainingen vanaf 11 mei / Papiercontainer Zie coronateam nieuwsbrief II Let op: de papiercontainer is ondertussen weggehaald en zal eind augustus / begin september terug komen

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

Brouwer [kopie]
Smurfit Kappa [kopie]
Reijerse
De Jong [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Postcodestroom [kopie]
MidCoat [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Optimum [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Hufman Autorijschool [kopie]
Bres [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Sportivun sportkampen [kopie]
Hoogt [kopie]
Overhees [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Kostencheck [kopie]
Van Hal [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Votrans
Dam [kopie]
Heineken [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Dijkstra [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Smorenburg [kopie]
PA van den Dijssel [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Hagen VakantieXperts
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
KOK [kopie]
Bloemendael
Stalenhoef [kopie]
Actiforce [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Yourlease [kopie]
Beijer Gebr
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
ING [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Van Doorn [kopie]
Hengel [kopie]
Wonnink [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Van Hengstum [kopie]
GeldNL
Verrips Makelaardij [kopie]
Catering Centraal [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88