SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Wees bewust langs de lijn

Wees bewust langs de lijn

Stunt JO14-4

Stunt JO14-4

Prima wedstrijd tegen De Meer

Prima wedstrijd tegen De Meer

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Private banking zoals het bedoeld is bij Bank ten Cate en Cie

Woensdag 01 januari 2020

Het jaar 2019 is inmiddels in de geschiedenisboeken opgenomen. Een jaar van herstel voor wat betreft de beurskoersen. Ascalon Maharaj is werkzaam bij Bank ten Cate en Cie als private banker. Hij spreekt over een historisch goed jaar. ,,Terugkijkend op het afgelopen jaar kunnen we daar gerust over spreken ja”.

De opmerking van Ascalon is een voorbeeld van de dienstverlening van Bank ten Cate en Cie. Wie vermogen heeft, wil dat dit in goede handen is. Bij Bank ten Cate & Cie, een onafhankelijke private bank, opgericht in 1881, gaat het om persoonlijke aandacht. Ascalon: ,,Ik spreek regelmatig mijn klanten en bezoek ze minimaal één keer per jaar. Een goede, persoonlijke verstandhouding is essentieel om een vertrouwensrelatie op te bouwen. Wij zijn een professionele partner, maar door onze omvang zijn wij in staat om persoonlijk en individueel contact met onze klant te onderhouden. Wij zitten kort op de bal!”

Als private banker van Bank ten Cate komt de sympathieke Soester bij zijn cliënten thuis. “Want dat is waar Bank ten Cate voor staat: persoonlijke aandacht. Iedere private banker kent zijn klanten. Gemiddeld bedienen wij slechts vijf en zeventig relaties. Het is belangrijk dat ik mijn klanten goed ken.”

In 2018 zagen wij al kansen doordat de aandelenkoersen zo gedaald waren in het vierde kwartaal. Wij hebben geanticipeerd op een herstel en ruilden een deel van de Obligaties in voor Aandelen. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en begrepen de forse koersdalingen niet want er is immers geen sprake van een recessie. ”De markt kennen en daar op inspelen, dat doen de professionals van Bank ten Cate en Cie. Een voorbeeld daarvan gaf Ascalon al over de ontwikkelingen van het afgelopen jaar. ,,Onze belangrijkste actie het afgelopen jaar was om de weging aandelen/obligaties twee keer te veranderen. De aandelen waren halverwege 2018 hoog gewaardeerd, wij hebben toen een gedeelte verkocht. Met de opbrengst hadden wij Staatsobligaties gekocht. De daling van de aandelenkoersen in het vierde kwartaal van het jaar vonden wij weer erg overdreven. Wij hadden toen weer gedraaid en aandelen gekocht en obligaties verkocht. Thans zijn wij nog steeds “overwogen” op Aandelen.”

Platte organisatie
“Bank ten Cate en Cie heeft een platte organisatie. De circa zestig medewerkers vallen direct onder de directie.  Ons kantoor is in Amsterdam. De private bankers zitten door het hele land. Ieder heeft zijn regio en bezoekt de cliënten thuis of op hun kantoor. Wij bedienen mensen met een vermogen vanaf 500.000 euro. Daarnaast kunnen wij dankzij onze compacte organisatie snel dingen voor elkaar krijgen zoals een bankgarantie of een bankverklaring. We doen liever één ding - vermogensbeheer - heel goed dan heel veel dingen half. Wij kijken mee met de financiële situatie van de cliënt en adviseren voor de lange termijn. Als er echt iets specifieks nodig is, zoals een hypotheek of een commercieel krediet of een financiële planning, dan verwijzen we door naar een specialist.”

Familiebank
“Wij bieden twee diensten: beleggingsadvies en vermogensbeheer. Onze kostenstructuur is transparant. Bank ten Cate is één van de laatste zelfstandige private bank in Nederland en geen eigen beleggingsfondsen heeft. Dat unieke wordt door onze relaties gewaardeerd.”

Meer informatie:

Bank ten Cate & Cie: https://www.banktencate.nl/
E-mail: art.maharaj@banktencate.nl
Ascalon Maharaj: 06-54600249

Tekst: Peter Beijer
Foto's: Jan Frommink


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Antibarbari - SO Soest Zondag 3 maart 14:30 uur
SO Soest - Abcoude Zondag 10 maart 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Kostencheck [kopie]
Votrans [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Heineken [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Hengel [kopie]
Brouwer [kopie]
Yourlease [kopie]
Reijerse [kopie]
MidCoat [kopie]
Boedelz [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Actiforce [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Bikedeals [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Dam [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
WeFulfil [kopie]
Wonnink [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Dijkstra [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
De Jong [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Hoogt [kopie]
Optimum [kopie]
BIN System [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Overhees [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Bres [kopie]
ING [kopie]
Smorenburg [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
KOK [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88