SO Soest
SO Soest
Selectie senioren is weer begonnen

Selectie senioren is weer begonnen

SO Soest...is ook dé club voor vrouwenvoetbal

SO Soest...is ook dé club voor vrouwenvoetbal

Toeschouwers weer toegestaan op het sportpark. Niet op de velden, achter de omheining op 1.5m van elkaar - Al het coronagerelateerd nieuws is te vinden in menu boven onder 'corona'

Persoonlijk advies en meedenken bij accountant KDO

Woensdag 12 februari 2020

Hoge ramen met glas in lood, een stoel waar je lekker in wegzakt en een robuuste tafel waar een dampend kopje cappuccino is klaargezet. Soms kom je ergens bij een bedrijf binnen en heb je het gevoel van een warme huiskamer. Bij Accountants- en advieskantoor Krijkamp Den Oude (kortweg: KDO) op de Molenstraat 11 in Soest krijg je vanzelf dat thuisgevoel. Wij spraken met fiscalist Alicia Heeger, sinds kort werkzaam bij KDO en ‘routinier’ Henk Lindeboom, sinds 1988 bij KDO en actief als accountant, fiscalist en bedrijfseconoom.

Huiskamergevoel
Het huiskamergevoel bij KDO is geen toeval bevestigt Alicia: ,,Wij zijn een echt lokaal, Soester, kantoor en nemen de tijd voor onze klanten. De persoonlijke betrokkenheid wordt gewaardeerd. Onze filosofie is die van ‘helder en bewust ondernemen’. Onze flexibiliteit en toegankelijkheid maken ons  een gewaardeerde partner. Zowel kleine als grote bedrijven voelen zich bij ons thuis en zij mogen deskundig en onafhankelijk advies verwachten en dat is meer dan alleen de standaard fiscale advisering. Wij denken creatief mee. In onze branche gaat het onderscheidend vermogen om de mensen die het advies geven. Niet alleen deskundigheid, maar ook empathisch- en inlevingsvermogen is van groot belang. Wij staan met onze voeten in de klei en weten wat er speelt.”

Communicatie
Henk weet als geen ander: ,,Het gaat puur om de mens en de klik die wij met onze relaties hebben. Onze informatievoorziening en communicatie gaan met de tijd mee. Alicia is daar een kei in. Zij schrijft blogs op onze website waarin actuele fiscaal inhoudelijke onderwerpen behandeld worden. Vanzelfsprekend zijn wij ook actief op social media en momenteel onderzoeken wij of onze boodschap ook via een podcast verspreid kan worden om zo onze klanten nog beter te kunnen bereiken”

Alicia: ,,De jongere generatie is gemotiveerd om informatie te zoeken én te vinden. De mogelijkheden om dat helder te communiceren zijn er en daar maken wij graag gebruik van. Onze social media wordt goed bezocht, tussen de 3000 en 4000 kliks per maand.”

Henk: ,,Wij ondersteunen en adviseren onze klanten op moderne wijze. Met de inzet van innovatieve online tools voorzien we onze klanten van real-time informatie, zodat de klant altijd op de hoogte is van zijn of haar gegevens. Onze rol is die van controller, sparringpartner, coach, adviseur en/of ontzorger. Er is geen duidelijk label aan te hangen, omdat wij maatwerk leveren. Op basis van de wensen en behoeften van de klant zorgen wij voor een onafhankelijke online cloudoplossing. Maar zoals gezegd: de mens blijft het belangrijkst. Wij luisteren naar de ondernemer en vervolgens onderzoeken wij welke optimale mogelijkheden bij die persoon past.”

Interesse
Alicia: ,,Ons vak is peoplebusiness, persoonlijkheid en oprechte interesse. Dat is moeilijk te leren. Door oprechte interesse in onze klanten en de ondernemingen ontdek je latente vragen en weet je wat de ondernemer echt wil, sterker nog: waar hij of zij ’s nachts van wakker ligt. Dan kom je tot de kern van de toegevoegde waarde die wij kunnen leveren. Als het goed is staat een zakelijk dienstverlener een werkzaam leven lang aan de zijde van een ondernemer. De ondernemer moet dan kunnen vertrouwen op de kwaliteiten, het ondernemerschap en de proactieve houding van onze professionals. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de kennis actueel blijft. Wij focussen ons op de kwaliteit van onze dienstverlening en de basis moet altijd goed zijn. Daarna gaan wij graag nog een stapje verder, dat maakt ons werk en contact met onze klanten het meest interessant.We hebben de ambitie om met onze circa 25 medewerkers verdeeld over de vestigingen Soest en Nijkerk een belangrijke dienstverlener te zijn voor het MKB.”

Voor meer informatie neem contact op met Henk Lindeboom henklindeboom@kdo.nu of Alicia Heeger aliciaheeger@kdo.nu of via de: website www.kdo.nu.

Tekst en beeld: Peter Beijer

 


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

SO Soest - VVZ'49 18 augustus 19:30 uur
VVZ'49 2 - SO Soest 2 Donderdag 20 augustus 20:30
PVCV 1 - SO Soest 1 Zondag 23 augustus 14:00
De Bilt 1 - SO Soest 1 Dinsdag 25 augustus 20:30
SO Soest 2 - De Bilt 2 Dinsdag 25 augustus 20:30
Zuidvogels 1 - SO Soest 1 (beker) Zaterdag 29 augustus 17:00
Quick 2 - SO Soest 2 (beker) Zondag 30 augustus 11:00
SEC 1 - SO Soest 2 Dinsdag 1 september 20:30
SO Soest - VRC (beker) Zaterdag 5 september 17:00 
SO Soest 2 - Kampong 3 (beker) Zondag 6 september 11:00
CDW 1 - SO Soest 1 (beker) Zaterdag 12 september 17:00
PVCV 2 - SO Soest 2 (beker) Zondag 13 september 11:00
Toeschouwers weer toegestaan op het sportpark. Niet op de velden, achter de omheining op 1.5m van elkaar Al het coronagerelateerd nieuws is te vinden in menu boven onder 'corona'

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

Hagen VakantieXperts
Reto internetburo [kopie]
Hufman Autorijschool [kopie]
Heineken [kopie]
Actiforce [kopie]
PA van den Dijssel [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Sportivun sportkampen [kopie]
Votrans
Optimum [kopie]
Hengel [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Smorenburg [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Hoogt [kopie]
Van Doorn [kopie]
Kostencheck [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Smurfit Kappa [kopie]
Wonnink [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Overhees [kopie]
Mega Tegels [kopie]
MidCoat [kopie]
GeldNL
KOK [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Reijerse
Brouwer [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Stalenhoef [kopie]
De Jong [kopie]
Yourlease [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Beijer Gebr
Van Hal [kopie]
Dijkstra [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Dam [kopie]
Bloemendael
Catering Centraal [kopie]
Bres [kopie]
ING [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88