SO Soest
SO Soest
Winst tegen Nieuw Utrecht

Winst tegen Nieuw Utrecht

Leeuwen zijn goed bezig

Leeuwen zijn goed bezig

Als nieuw!

Als nieuw!

Startklaar voor een nieuw seizoen

Startklaar voor een nieuw seizoen

Herfstvakantie 18 t/m 24 oktober - In de vakantie géén trainingen voor 8 t/m 12 jaar. Midden- en bovenbouwtrainingen gaan dóór of de trainers beslissen anders en communiceren dit met het groep. Vanaf 25/10 weer alles normaal!

SO Soest en Hooglanderveen vermaken het publiek

Zondag 08 maart 2020

De derby tegen Hooglanderveen werd een enerverende wedstrijd. Beide ploegen schroomden niet om de aanval te kiezen. SO Soest deed dat het beste. Vooral in de eerste helft lag het tempo ongekend hoog. De 4-1 overwinning was verdiend, hoewel Hooglanderveen zeker een redelijke indruk achterliet. 

Vanaf het eerste fluitsignaal waren de bedoelingen van SO Soest duidelijk. Tegenstander Hooglanderveen werd geen moment rust gegund. Soest zette druk op de achterhoede van de tegenstander en duels werden fel en vol overtuiging aangegaan. Achterin moest de driemansverdediging Wouter Scheeren, Mitchell Zwart en Thijs Janmaat de angel uit de aanvalsdrift van Hooglanderveen halen. Het lukte allemaal prima, hoewel de tegenstander een aantal keer een speldenprik wist uit te delen. Een keer kon doelman Midas Dorrestein opgelucht ademhalen toen een poging (in buitenspelpositie) op de lat belandde.

Aan de overkant kon de jonge Hooglanderveen-doelman Ingmar de Nooij zijn talent laten zien. Met kunst- en vliegwerk maar zeker ook met schitterende reflexen wist hij menig Soester van scoren te houden. De keeper was kansloos toen Corne Parol zichzelf lanceerde. Alleen voor de doelman ging de spits van Soest niet voor eigen succes, maar legde hij de bal breed op uitblinker Miquel van Ginkel die beheerst binnenschoot. 

Soest bleef de aanval zoeken maar zag de ploeg uit Vathorst verrassend langszij komen. Brian Schimmel waagde een poging in de verre hoek en hij zag het leer schitterend in de verste kruising vallen. Direct na de onverwachte gelijkmaker leek Soest weer op voorsprong te komen. De poging van Corne Parol raakte de paal. Toch was het vlak voor rust alsnog raak voor de hardwerkende Corne. Een prima voorzet van Miquel was zo scherp dat Corne het leer alleen maar hoefde aan te raken. 

Na de rust ging het kansenfestival door voor SO Soest. Credits zijn er ook voor Hooglanderveen, dan niet de verdedigende stellingen innam maar er echt een wedstrijd van maakte. De tegenstander ging voor een resultaat en bleef jagen op de gelijkmaker. Soest miste opgelegde mogelijkheden. Dotjes van kansen waren niet besteed aan de Soester spitsen, totdat Redouan Boussoufi een afgeslagen voorzet ineens op de pantoffel nam en het speeltuig op fraaie wijze in de kruising verdween. 

In de slotfase gunde trainer René van der Kooij speeltijd aan Youp van Zonneveld, Meme Dore Aminata en Jim van den Berg. De trainer vertelde daarover: ,,Die jongens stonden vorige week in de basis en deden dat toen prima. Op deze wijze wilde ik ze belonen. We speelden goed vandaag en nu wisten we na een goede eerste helft ook in de tweede helft door te drukken."

In de slotfase profiteerde Redouan van slordig uitverdedigen van Hooglanderveen. Zo stond er een mooie score op het scorebord. Soest blijft zodoende in het spoor van Kampong en loopt ook nog eens twee punten uit op Pancratius. Komende zondag opnieuw thuis. Nu wacht het taaie DCG.

Opstelling SO Soest: Midas Dorrestein; Wouter Scheeren, Mitchell Zwart, Thijs Janmaat; Miquel van Ginkel (83. Meme Dore Aminata), Bas Tullemans, Rayendall Bitorina (86. Jim van den Berg), Giovanni Nicolaas, Redouan Boussoufi; Ali Coban (81. Youp van Zonneveld), Corne Parol

24. 1-0 Miquel van Ginkel
39. 1-1 Brian Schimmel
44. 2-1 Corne Parol
69. 3-1 Redouan Boussoufi
87. 4-1 Redouan Boussoufi

 


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

FC Utrecht Voetbalkamp bij SO Soest Donderdag 21 & vrijdag 22 oktober
Herfstvakantie 18 t/m 24 oktober In de vakantie géén trainingen voor 8 t/m 12 jaar. Midden- en bovenbouwtrainingen gaan dóór of de trainers beslissen anders en communiceren dit met het groep. Vanaf 25/10 weer alles normaal!
FC Weesp - SO Soest Zondag 24 oktober 14:00 uur
SO Soest - PVCV zondag 31 oktober 14:00 uur
IVV - SO Soest Zondag 7 november 14:00

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

Eetvilla van den Brink [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Smorenburg [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Dijkstra [kopie]
Yourlease [kopie]
Votrans [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Bres [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
KOK [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Brouwer [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Boedelz [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Reijerse [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Dam [kopie]
MidCoat [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Kostencheck [kopie]
Overhees [kopie]
Zwart Mul [kopie]
WeFulfil [kopie]
BIN System [kopie]
Actiforce [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Hengel [kopie]
Wonnink [kopie]
Postcodestroom [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Hoogt [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
De Jong [kopie]
ING [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Heineken [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Optimum [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88