SO Soest
SO Soest
Gezellig Bram Bartels Toernooi

Gezellig Bram Bartels Toernooi

O16-1 blinkt uit in België

O16-1 blinkt uit in België 

O23-1 kampioen!!

O23-1 kampioen!!

Succesvol Veleka ITT

Succesvol Veleka ITT

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Reto doet meer dan alleen internet

Woensdag 11 maart 2020

Inspirerende werkplekken, vergaderruimte, Creative Coworking Space en veel meer…

Stap binnen in de wondere wereld van het internet. Dat is de eerste gedachte wanneer je over de drempel stapt van het imposante pand aan de Nieuwegracht 13. Hier huist Reto, een full service internetburo. De medewerkers van Reto zitten achter hun schermen en ieder is in zijn eigen discipline druk om websites vorm te geven. Webdesign, webdevelopment. De creativiteit viert hoogtij. Eigenaar Remco de Hiep beaamt de constatering. Hij stond ooit aan de wieg van Reto. Dat was in een tijd dat internet nog geen gemeengoed was in elke huiskamer. ,,We leven in een belevingswereld”, legt hij uit. ,,Het delen van informatie is net zo normaal als water uit de kraan. Wanneer je als onderneming jouw informatie wilt delen aan de buitenwereld dan moet alles kloppen. De inhoud, de actualiteit, maar ook de vormgeving en de data. Daar werken wij hier dagelijks aan. ”

Maatwerk is logisch
Van een internetburo wordt meer verwacht dan alleen het bouwen van een goed functionerende en uitstekend vindbare website vertelt Remco. ,,Elke klant is uniek in bedrijfsvoering, grootte en dienstverlening. Maatwerk is daarom logisch. Een website is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Een koppeling met de boekhouding en de telefooncentrale, het implementeren van adresboeken, het doorschakelen van informatie op het tv-scherm in de ontvangst- of productieruimte. Het is maar een greep uit de voorbeelden waarin internet gebruikt wordt en waarmee wij onze expertise leveren. Wij halen het maximale uit techniek. Techniek die dynamisch is, doorlopend verandert. Stilstand is letterlijk achteruitgang in deze wereld. Wij blijven altijd actueel met onze expertise en mogelijkheden.”

Reto Valley
Maar Reto biedt meer. Het kantoorgebouw, gevestigd in bedrijventerrein De Soestdijkse Grachten biedt daar alle mogelijkheden voor. Daarom is Remco in zee gegaan met enkele Soester ondernemers. Het resultaat: Reto Valley. In de aanpalende ruimte is een inspirerende werkomgeving ingericht. Een felgele caravan fungeert als spreekkamer, een racefiets decoreert de muur en industriële vormgeving vormt het decor van bureaus waar tekstschrijver Peter Beijer (Woordvaardig), fotograaf/videospecialist Jan Frommink (Studio JanAlleman) en illustrator/vormgeefster Erica Heykoop (Zippy Communicatie) dan weer individueel en een volgend moment gezamenlijk aan spraakmakende en toonaangevende opdrachten werken.

Remco: ,,Peter, Jan en Erica passen met hun disciplines, ervaring en kwaliteiten prima bij de dienstverlening die wij aan onze klanten en toekomstige klanten aanbieden. Met de teksten van Peter, het beeld van Jan en de vormgeving/illustraties van Erica kunnen wij een compleet pakket onder één dak leveren. Met elkaar werken, soms voor elkaar werken en met gedrevenheid en passie niet allen je eigen onderneming, maar ook die van Reto Valley-collega vooruit helpen. Dit concept staat als een huis en willen wij waar dat kan uitbreiden.

Naast Reto Valley biedt het pand aan de Nieuwegracht 13 ook faciliteiten voor ondernemingen en organisaties. ,,De bovenverdieping is geschikt om presentaties of vergaderingen te houden. We hebben verschillende ruimtes die daarvoor toepasbaar zijn. De mogelijkheden zijn er en wij willen met Reto en Reto Valley een bruisend creatief middelpunt van bedrijvig Soest zijn.”

Meer informatie: www.reto.nl  en www.retovalley.nl
Telefoon: 035-6032305

Tekst: Peter Beijer


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Birkt Benzinestation [kopie]
Overhees [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
KOK [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Smorenburg [kopie]
Optimum [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Hoogt [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Boedelz [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Bres [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Actiforce [kopie]
ING [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
BIN System [kopie]
Wonnink [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Brouwer [kopie]
Hengel [kopie]
Reijerse [kopie]
Dijkstra [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Reto internetburo [kopie]
De Jong [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
WeFulfil [kopie]
Votrans [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
MidCoat [kopie]
Bikedeals [kopie]
Kostencheck [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Heineken [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Yourlease [kopie]
Dam [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88