SO Soest
SO Soest
Selectie start zondag 9 aug met trainen!

Selectie start zondag 9 aug met trainen!

Indrukwekkend afscheid

Indrukwekkend afscheid

SO Soest...is ook dé club voor vrouwenvoetbal

SO Soest...is ook dé club voor vrouwenvoetbal

Vanaf 1 juli toeschouwers weer toegestaan op het sportpark. Niet op de velden, achter de omheining op 1.5m van elkaar - Al het coronagerelateerd nieuws is te vinden in menu boven onder 'corona'

Reto doet meer dan alleen internet

Woensdag 11 maart 2020

Inspirerende werkplekken, vergaderruimte, Creative Coworking Space en veel meer…

Stap binnen in de wondere wereld van het internet. Dat is de eerste gedachte wanneer je over de drempel stapt van het imposante pand aan de Nieuwegracht 13. Hier huist Reto, een full service internetburo. De medewerkers van Reto zitten achter hun schermen en ieder is in zijn eigen discipline druk om websites vorm te geven. Webdesign, webdevelopment. De creativiteit viert hoogtij. Eigenaar Remco de Hiep beaamt de constatering. Hij stond ooit aan de wieg van Reto. Dat was in een tijd dat internet nog geen gemeengoed was in elke huiskamer. ,,We leven in een belevingswereld”, legt hij uit. ,,Het delen van informatie is net zo normaal als water uit de kraan. Wanneer je als onderneming jouw informatie wilt delen aan de buitenwereld dan moet alles kloppen. De inhoud, de actualiteit, maar ook de vormgeving en de data. Daar werken wij hier dagelijks aan. ”

Maatwerk is logisch
Van een internetburo wordt meer verwacht dan alleen het bouwen van een goed functionerende en uitstekend vindbare website vertelt Remco. ,,Elke klant is uniek in bedrijfsvoering, grootte en dienstverlening. Maatwerk is daarom logisch. Een website is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Een koppeling met de boekhouding en de telefooncentrale, het implementeren van adresboeken, het doorschakelen van informatie op het tv-scherm in de ontvangst- of productieruimte. Het is maar een greep uit de voorbeelden waarin internet gebruikt wordt en waarmee wij onze expertise leveren. Wij halen het maximale uit techniek. Techniek die dynamisch is, doorlopend verandert. Stilstand is letterlijk achteruitgang in deze wereld. Wij blijven altijd actueel met onze expertise en mogelijkheden.”

Reto Valley
Maar Reto biedt meer. Het kantoorgebouw, gevestigd in bedrijventerrein De Soestdijkse Grachten biedt daar alle mogelijkheden voor. Daarom is Remco in zee gegaan met enkele Soester ondernemers. Het resultaat: Reto Valley. In de aanpalende ruimte is een inspirerende werkomgeving ingericht. Een felgele caravan fungeert als spreekkamer, een racefiets decoreert de muur en industriële vormgeving vormt het decor van bureaus waar tekstschrijver Peter Beijer (Woordvaardig), fotograaf/videospecialist Jan Frommink (Studio JanAlleman) en illustrator/vormgeefster Erica Heykoop (Zippy Communicatie) dan weer individueel en een volgend moment gezamenlijk aan spraakmakende en toonaangevende opdrachten werken.

Remco: ,,Peter, Jan en Erica passen met hun disciplines, ervaring en kwaliteiten prima bij de dienstverlening die wij aan onze klanten en toekomstige klanten aanbieden. Met de teksten van Peter, het beeld van Jan en de vormgeving/illustraties van Erica kunnen wij een compleet pakket onder één dak leveren. Met elkaar werken, soms voor elkaar werken en met gedrevenheid en passie niet allen je eigen onderneming, maar ook die van Reto Valley-collega vooruit helpen. Dit concept staat als een huis en willen wij waar dat kan uitbreiden.

Naast Reto Valley biedt het pand aan de Nieuwegracht 13 ook faciliteiten voor ondernemingen en organisaties. ,,De bovenverdieping is geschikt om presentaties of vergaderingen te houden. We hebben verschillende ruimtes die daarvoor toepasbaar zijn. De mogelijkheden zijn er en wij willen met Reto en Reto Valley een bruisend creatief middelpunt van bedrijvig Soest zijn.”

Meer informatie: www.reto.nl  en www.retovalley.nl
Telefoon: 035-6032305

Tekst: Peter Beijer


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Start training selectie senioren 9 augustus 11:00  
SO Soest - VVZ'49 18 augustus 19:30 uur
Vanaf 1 juli toeschouwers weer toegestaan op het sportpark. Niet op de velden, achter de omheining op 1.5m van elkaar Al het coronagerelateerd nieuws is te vinden in menu boven onder 'corona'

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Hagen VakantieXperts
Brouwer [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Wonnink [kopie]
Sportivun sportkampen [kopie]
Reijerse
Dam [kopie]
Overhees [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
ING [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
MidCoat [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
GeldNL
De Jong [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Smurfit Kappa [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Smorenburg [kopie]
Actiforce [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Optimum [kopie]
Bres [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Kostencheck [kopie]
Dijkstra [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Heineken [kopie]
Yourlease [kopie]
Van Hal [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Votrans
JeeGee Vastgoed [kopie]
Hoogt [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Van Doorn [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Hengel [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Hufman Autorijschool [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Bloemendael
Beijer Gebr
PA van den Dijssel [kopie]
KOK [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88