SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Wees bewust langs de lijn

Wees bewust langs de lijn

Sponsoring voor JO14-1

Sponsoring voor JO14-1

Prima wedstrijd tegen De Meer

Prima wedstrijd tegen De Meer

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Klaar zijn voor de zomer met Wonnink Zonwering

Dinsdag 07 april 2020

In de dagen dat de wereld is stilgevallen zijn de mensen van Wonnink ondanks alles toch druk aan het werk vertelt directeur Ries de Jong. ,,Natuurlijk merken wij ook de impact van de coronacrisis. Een aantal acties is opgeschort bijvoorbeeld. Onze showroom is nog steeds te bezoeken, uiteraard met inachtneming van de regels die door de RIVM zijn opgesteld. Als de klant niet naar ons kan of wil komen, dan kunnen wij de showroom naar de klant brengen. We hebben de middelen om te chatten via Facebook, te beeldbellen live in de showroom en door alle producten in video bewegend online te tonen. Zo kunnen wij ook op afstand het beste advies blijven aanbieden.”

De laatste twee zomers waren bloedheet en kenden veel zonuren. Stefan Voortjes, manager service en onderhoud bij Wonnink: ,,Zorg dat je klaar bent voor de hete dagen. Het is heerlijk in de zon, maar binnen kan het echt te warm worden als de zon vrij spel heeft in je huiskamer, slaapkamer of kantoor- bedrijfsruimte. Met de juiste zonwering wordt het comfortabel binnen.”

Gratis motor bij SunEye (XL)
Een actie die, ondanks de coronacrisis, doorloopt is de gratis motor die geleverd wordt bij aanschaf van een SunEye (XL) knikarmscherm. ,,Hiermee geniet je van de zon en de schaduw”, legt Ries uit. ,,Optimaal comfort met oneindig veel mogelijkheden en dat is nu extra voordelig. Prachtig design, uitgevoerd in hoogwaardig aluminium en een volledig gesloten systeem. Dit product is te verkrijgen in een van de vier standaardkleuren of tegen een geringe meerprijs kan er een keuze gemaakt worden uit alle Ral-kleuren of structuurlakken. Stefan vult aan: ,,Maar waar het standaard design stopt, gaat de SunEye nog een stapje verder. Zo kan er zelfs gekozen voor exclusieve zilveren zijkappen; chroom gemoffeld en voorzien van een transparante laklaag voor een resultaat dat mooi blijft. Bij aanschaf van iedere SunEye (XL) knikarmzonnescherm ontvang de klant een gratis Somfy-motor. Deze actie loopt nog het hele jaar.” 

Houd insecten en pollen buiten
Met de zomer in het vooruitzicht is het ook een goed idee om te kijken naar het assortiment horren en hordeuren van Wonnink Zonwering. Stefan: ,,Vliegen, muggen en andere insecten in huis zijn hinderlijk, onhygiënisch en die beestjes kunnen bovendien de nachtrust verstoren. Met de aanschaf van een hor voor raam of deur is dat probleem opgelost en kan het huis of de bedrijfsruimte toch geventileerd worden met frisse buitenlucht. Wij hebben horren voor deuren, voor dakramen, voor draaikiepramen. Die insecten komen er echt niet meer in en het huis is ook gevrijwaard van pollen wanneer een speciaal pollendoek in de hor bevestigd wordt. Ideaal voor mensen die last hebben van hooikoorts!”

Ries de Jong ziet de toekomst voor Wonnink Zonwering positief tegemoet. ,,Het is een vreemde tijd momenteel. Maar we hebben nog altijd fantastische producten die steeds innovatiever worden. Met je telefoon kan je bijvoorbeeld de zonwering bedienen. Handig voor onder meer inbraakpreventie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kom dagelijks langs in onze showroom en ook op Tweede Paasdag zijn wij geopend van 10 tot 16 uur.”

Als voorzitter van SO Soest ziet Ries eveneens een zonnige toekomst voor de club. ,,Onze vereniging moet ook door deze zure appel. Maar we zijn goed bezig. Onder meer met reclameborden die het goede doel steunen. Ja, wij hebben met Wonnink het goede voorbeeld gegeven door het Bentinck Fonds met een bord te ondersteunen.”

Wonnink Zonwering Siliciumweg 34 te Amersfoort. Telefoon 033-4802244  Internet: www.wonnink.nl

Tekst: Peter Beijer

 


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

SO Soest - Abcoude Zondag 10 maart 14:00 uur
DCG - SO Soest Zondag 17 maart 14:00 uur
SO Soest - Sporting Martinus Zondag 24 maart 14:00 uur
SO Soest - SDZ Zondag 7 april 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Brouwer [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
De Jong [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Heineken [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Van Hengstum [kopie]
BIN System [kopie]
Mega Tegels [kopie]
KOK [kopie]
Hengel [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Yourlease [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
MidCoat [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Reto internetburo [kopie]
ING [kopie]
Bikedeals [kopie]
Optimum [kopie]
Boedelz [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Kostencheck [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Dijkstra [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Reijerse [kopie]
WeFulfil [kopie]
Dam [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Actiforce [kopie]
Overhees [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Hoogt [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Wonnink [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Bres [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Votrans [kopie]
Smorenburg [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88