SO Soest
SO Soest
We mogen weer trainen met de jeugd!

We mogen weer trainen met de jeugd!

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

Veld 2 wordt kunstgras

Veld 2 wordt kunstgras

Voetballen...het leukste dat er is

Voetballen...het leukste dat er is

Laatste nieuws over trainingen vanaf 11 mei / Papiercontainer - Zie coronateam nieuwsbrief II Let op: de papiercontainer is ondertussen weggehaald en zal eind augustus / begin september terug komen

Nieuws van de jeugdvoorzitter: het gaat goed … gaat het goed?

Woensdag 06 mei 2020

We zitten alweer in de tweede week van anderhalve meter voetballen met alles daaromheen. Dirk Blok is de coördinator Corona (kan hij toch leuk op zijn C.V. zetten) en alle officiële mededelingen gaan via hém, evenals de vragen die u heeft, die jullie hebben. Op de site, bovenaan in het menu, is een speciaal onderwerp dienaangaande toegevoegd. Het is wel leuk om te zien, dat iedereen er zin in heeft en iedereen weer naar de groene (kunst)velden wil. We hebben nog nooit zoveel trainers gezien, klasse. Ook de opkomst van de spelers en speelsters is fenomenaal, mooi om de velden ‘vol’ te zien. Bij de oudere voetballers geldt de anderhalve meter afstand, trainers hebben zich voorbereid en het ziet er goed uit, maar het is wel erg moeilijk.

Ook wij, als jeugdcommissie en toezichthouders voor Kim Jung Blok, zien de medewerking en de goede bedoelingen. Wij zien soms trainers en spelers, totáál onbewust, te dicht bij elkaar staan en we spreken ze daar op aan. Ook spelers maken soms foutjes; bijvoorbeeld bij aankomst keurig fietsen buiten het terrein, dan naar het veld en dan worden alle tassen ed. in de dugouts gegooid omdat kleedkamers en kantine dicht zijn. Na afloop … allemaal tegelijkertijd naar de dugout spullen pakken en overleg rond de rest van de avond op 12 ½ centimeter afstand. Géén kwade opzet o.i.d., maar het laat gewoon zien dat het moeilijk is.

Nu in de vorige zin het fietsenhok is genoemd dan kunnen we gelijk even vermelden dat nu het fietsenhok leeg (en helemaal schoongemaakt) is, er een aantal fietsen zijn ‘overgebleven’.  Deze staan er al weken en beginnen aardig wortel te schieten. Wilt u ze deze week ophalen, anders gaan ze naar iemand die gek is op oud ijzer!

Wanneer u wilt meewerken aan de controle op een verantwoorde manier van sporten, geef u dan op via het mailadres wat op de corona-site staat: corona@so-soest.nl  Deze oproep is bedoeld voor ouders, verzorgers wiens kinderen de gelegenheid krijgen om te sporten. Wij kunnen nog wel wat hulp gebruiken (kijken of de regels nageleefd worden).

De jeugdcommissie gaat bekijken hoe we kunnen toewerken naar komend seizoen, dit met de elftalindelingen, selecties, aantrekken van trainers enz. Dat wordt nog een aardig dingetje. Zo zijn er nog veel meer dingen die geregeld moeten worden bij SO Soest: voortgang E-voetbal, werkgroep meisjes en vrouwen, werkgroep G-juniorenvoetbal, uitreiking Kwaliteit- en Performancescertificaat, aanleg velden (1, 2 en 5!!), huurovereenkomsten met de gemeente, opvulling vacature secretaris Hoofdbestuur, kledingplan 2020, bestellingen materialen, overleg met KNVB omtrent toekomst zaterdag- en zondagvoetbal, sponsoring in 2020 (na Corona), trainingsschema, hopelijk snelle opening kantine, kwaliteit eerste en tweede elftal, enz. enz.

Het houdt je van de straat, dat wel. Laten we hopen dat we weer snel, gezond en verantwoord onze tijd sámen aan de Bosstraat-Oost kunnen doorbrengen; zorg voor elkaar, je bent ook (of juist ook) verantwoordelijk voor de ander.

Namens de Jeugdcommissie

Leo Rauch

 

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Laatste nieuws over trainingen vanaf 11 mei / Papiercontainer Zie coronateam nieuwsbrief II Let op: de papiercontainer is ondertussen weggehaald en zal eind augustus / begin september terug komen

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Hagen VakantieXperts
Boshuizen Hoveniers [kopie]
De Jong [kopie]
Bloemendael
Van Hengstum [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Smorenburg [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Van Hal [kopie]
PA van den Dijssel [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Sportivun sportkampen [kopie]
Actiforce [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Hengel [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Zwart Mul [kopie]
GeldNL
KOK [kopie]
Van Doorn [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Brouwer [kopie]
Kostencheck [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Dam [kopie]
Optimum [kopie]
Overhees [kopie]
Hufman Autorijschool [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Yourlease [kopie]
Wonnink [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Dijkstra [kopie]
Bres [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Hoogt [kopie]
ING [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Heineken [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Reijerse
Votrans
Krijkamp Den Oude [kopie]
MidCoat [kopie]
Smurfit Kappa [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Beijer Gebr

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88