SO Soest
SO Soest
We mogen weer trainen met de jeugd!

We mogen weer trainen met de jeugd!

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

Veld 2 wordt kunstgras

Veld 2 wordt kunstgras

Voetballen...het leukste dat er is

Voetballen...het leukste dat er is

Laatste nieuws over trainingen vanaf 11 mei / Papiercontainer - Zie coronateam nieuwsbrief II Let op: de papiercontainer is ondertussen weggehaald en zal eind augustus / begin september terug komen

Rob Stalenhoef van Smurfit Kappa blijft positief

Woensdag 20 mei 2020

‘Met elkaar moeten we hier doorheen komen’

Smurfit Kappa MNL Golfkarton is een bekend bedrijf. Onderdeel van een multinational met een miljardenomzet maar ook een bekend lokaal Soester bedrijf. Want welke Soester is nu niet bekend met de golfkartonfabriek die, naast de vestiging in Soest ook vestigingen in Eerbeek en Loenen kent , producent is van eenvoudige tot zeer complexe verpakkingen. Voor alle verpakkingsdoeleinden in grote en kleine aantallen vindt de klant bij Smurfit Kappa MNL het juiste product.

Een Soester bedrijf dus, met de echte Soester Rob Stalenhoef als Sales Director. Hij vertelt waarom, nu het openbaar leven is lamgelegd, het erg druk is bij Smurfit Kappa.

Vitale industrie
,,In de verpakkingsindustrie gaat het veelal om verpakkingen voor voedingsmiddelen en het zal je niet ontgaan zijn dat juist de supermarkt het in deze tijd erg druk heeft. Wij zijn een onmisbare schakel in het proces rond de voedselketen. De verpakking van de levensmiddelen is van essentieel belang voor de bevoorrading van de supermarkten. Zonder verpakking geen eten op de plank. Samen met onze transportpartners Dorrestijn Transport en Thomassen Transport hebben wij de afgelopen twee maanden alles op alles gezet om iedere klant tijdig van de juiste verpakkingen te voorzien.”

Protocollen
,,Het was een flinke klus, met alle veiligheids- en coronaprotocollen, om iedereen veilig te laten werken”, legt Rob uit. ,,Dat is eigenlijk onze grootste zorg geweest de afgelopen weken. We hebben het werk zo verdeeld dat er zo veel mogelijk mensen thuis werken. Maar in de productieomgeving is dat uiteraard niet mogelijk en juist daar hebben wij iedereen nodig. Gelukkig is onze onderneming al goed georganiseerd op het gebied van veiligheid. De protocollen worden goed nageleefd en tot nu toe is iedereen gelukkig gezond gebleven. Bij het vele overwerken, dit jaar zelfs op Koningsdag en Bevrijdingsdag, zorgen de mensen van Catering Centraal bovendien uitstekend voor een natje en droogje voor onze medewerkers. Ook hebben wij in deze sombere tijd iets kunnen doen voor de ouderen in het Verzorgingshuis Molenschot, via Hans en Mirjam Scholten van Jasmijn en Scholten Bloemen & Planten hebben wij de mensen kunnen verrassen met een fleurige plant in hun kamer. Wij moeten elkaar in Soest tenslotte ondersteunen. Hier moeten we met elkaar doorheen komen. Daar is iedereen in onze organisatie op gericht.”

Kansen
Dat de crisis ook kansen biedt in de anderhalvemeter-economie legt accountmanager Sander van Geem, al 14 jaar actief bij Smurfit Kappa, uit: ,,Wij hebben werkplek-dividers ontworpen. Een schot van golfkarton waarmee je de anderhalve meter afstand in kantoorruimte goed kunt afbakenen. Via de Office Centers van Frans Davelaar worden deze in de markt gezet. Het is een betaalbare oplossing voor een probleem waar wij twee maanden geleden nog niet van gehoord hadden. Daarnaast hebben wij hygiënedisplays gerealiseerd. Stevige clean corners waarin een gel-pomp en tissues geplaatst kunnen worden.”

Tot slot laat Rob nog een doos zien die Smurfit Kappa heeft gemaakt voor mensen in de zorg, een speciaal ‘verwenpakket’. Een doos met allerlei lekkere verrassingen. ,,Zie het als een hart onder de riem tijdens deze bijzondere tijden.” 

Tekst en foto: Peter Beijer

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Laatste nieuws over trainingen vanaf 11 mei / Papiercontainer Zie coronateam nieuwsbrief II Let op: de papiercontainer is ondertussen weggehaald en zal eind augustus / begin september terug komen

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

Actiforce [kopie]
Hengel [kopie]
Van Hal [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Reijerse
Smurfit Kappa [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
KOK [kopie]
PA van den Dijssel [kopie]
Smorenburg [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Hagen VakantieXperts
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Dam [kopie]
Beijer Gebr
Van Hengstum [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
De Jong [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Sportivun sportkampen [kopie]
Bres [kopie]
MidCoat [kopie]
Kostencheck [kopie]
Hoogt [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Yourlease [kopie]
Van Doorn [kopie]
Optimum [kopie]
Bloemendael
Brouwer [kopie]
Hufman Autorijschool [kopie]
Overhees [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Heineken [kopie]
Wonnink [kopie]
Votrans
Profile Smeeing [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
GeldNL
Krijkamp Den Oude [kopie]
ING [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Dijkstra [kopie]
Mega Tegels [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88