SO Soest
SO Soest
We mogen weer trainen met de jeugd!

We mogen weer trainen met de jeugd!

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

Veld 2 wordt kunstgras

Veld 2 wordt kunstgras

Voetballen...het leukste dat er is

Voetballen...het leukste dat er is

Laatste nieuws over trainingen vanaf 11 mei / Papiercontainer - Zie coronateam nieuwsbrief II Let op: de papiercontainer is ondertussen weggehaald en zal eind augustus / begin september terug komen

Met Mega Soest: De speciaalzaak voor badkamers, keukens, tegels, pvc en laminaat

Woensdag 20 mei 2020

Mega Soest onderging anderhalf jaar geleden een kleine metamorfose. De Mega-organisatie met zo’n negen vestigingen in Nederland kreeg een nieuw trendy logo en de productenrange werd uitgebreid. Sinds februari van het afgelopen jaar kun je naast een een uitgebreide collecties van vloeren en badkamers ook bij Mega winkelen voor keukens en de mooiste pvc- en laminaatcollectie van Sense en Douwes Dekker.

3D-presentaties
Dennis van den Berg is de ervaren bedrijfsleider van Mega en vertelt: ,,Mega Soest heeft veel ervaring en kennis op het gebied van keukens, badkamers en vloeren. Ellis van den Ham bijvoorbeeld, zij is afgestudeerd in de binnenhuis-architectuur en al jaren ons vaste gezicht bij Mega Soest.  Hoewel veel Soesters de weg naar onze showroom weten te vinden, merken wij dat men nogal eens geneigd is om naar het ‘grote’ Amersfoort te gaan om inspiratie op te doen. Dat is  helemaal niet nodig omdat wij onze klanten alles kunnen vertellen over onze disciplines en dat doen wij tijdens een gesprek met onder andere 3D-presentaties, zodat onze klanten een helder beeld krijgen en uiteindelijk met een tevreden gevoel bij ons hun aanschaf doen. Coen Boorsma onze ervaren keukenspecialist adviseert dagelijks over de mooiste ontwerpen en uitvoeringen in 3D. Zo zie je in een oogopslag je nieuwe droomkeuken ontstaan en binnen acht weken wordt deze zelfs geplaatst”.

Showroom
Ellis van den Ham: ,,We hebben de beschikking over zo’n 1.250 m2 showroom en kunnen zo een kleine twintig badkamers en een zevental keukens tonen en daarnaast hebben wij natuurlijk een uitgebreide keuze aan vloeren of het nu gaat om keramisch parket, steen pvc of laminaat.  Wij hebben keuze uit erkende merken zoals Geberit, Hansgrohe, Villeroy & Boch en Duravit. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreide  eigen ‘Huis-selectie’ die het predicaat  hoogwaardig prijs- en kwaliteitsverhouding bezit.”

Dennis: ,,De branche waarin wij werken is onderhevig aan trends en het is dan ook noodzakelijk dat je up-to-date blijft, daarom bezoeken wij regelmatig vakbeurzen in het buitenland. Een trend voor keukens zijn bijvoorbeeld de kookeilanden en greeploze keukens. Natuurlijk kunnen wij onze klanten hier uitgebreid over informeren.”
 
Kom eens langs
Ellis: ,,Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor het plaatsen van een keuken, badkamer of het leggen van een vloer. Wij hebben de beschikking over een groep vakmensen, die alles top verzorgt. Heeft u plannen voor een verbouwing dan wel nieuwbouw, loopt u dan eens bij ons de showroom binnen en wij zijn er van overtuigd dat u met een tevreden gevoel huiswaarts keert. Bij ons is verkrijgbaar ons kleurrijke magazine mee, zodat u ook thuis inspiratie kunt opdoen. Speciale aandacht vragen wij nog voor de aanbiedingen die wij regelmatig hebben. Kijk hiervoor ook op onze website www.metmega.nl en laat je verrassen.”

Voor een afspraak kunt u Met Mega Soest, Industrieweg 25B bereiken onder telefoonnummer 035 – 6032020. Het e-mailadres is soest@metmega.nl.

Tekst: Aat Visser
Foto: Met Mega

 


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Laatste nieuws over trainingen vanaf 11 mei / Papiercontainer Zie coronateam nieuwsbrief II Let op: de papiercontainer is ondertussen weggehaald en zal eind augustus / begin september terug komen

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

Stalenhoef [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Yourlease [kopie]
Van Hengstum [kopie]
ING [kopie]
Dijkstra [kopie]
Bloemendael
Hagen VakantieXperts
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Hengel [kopie]
De Jong [kopie]
Van Hal [kopie]
Dam [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Reijerse
De Staelenhoef [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Optimum [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Heineken [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Brouwer [kopie]
Bres [kopie]
PA van den Dijssel [kopie]
Van Doorn [kopie]
Actiforce [kopie]
Smurfit Kappa [kopie]
GeldNL
Eetvilla van den Brink [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Beijer Gebr
Votrans
JeeGee Vastgoed [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Hoogt [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Kostencheck [kopie]
Sportivun sportkampen [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
KOK [kopie]
MidCoat [kopie]
Overhees [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Smorenburg [kopie]
Hufman Autorijschool [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Wonnink [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88