SO Soest
SO Soest
We mogen weer trainen met de jeugd!

We mogen weer trainen met de jeugd!

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

Nieuwe mat op veld 2

Nieuwe mat op veld 2

SO Soest...is ook dé club voor vrouwenvoetbal

SO Soest...is ook dé club voor vrouwenvoetbal

Al het nieuws aangaande de gevolgen van Corona onder kopje Corona / kleding en materialen inleveren op 1 en 3 juli - Vanaf 1 juli toeschouwers weer toegestaan op het sportpark. Niet op de velden, achter de omheining op 1.5m van elkaar

Bres Advocaten, uw partner voor juridische zaken

Donderdag 11 juni 2020

Wij zijn op bezoek in het kantoor van Bres Advocaten, de voormalige pastorie van de Mariakerk, het karakteristieke gebouw aan de Burgemeester Grothestraat 74. Voordat uw verslaggever op bezoek gaat kijkt hij allereerst altijd naar de site van deze Vendelier en wat vooral opviel bij de site van Bres Advocaten is dat deze bijzonder inzichtelijk is en je direct een vertrouwd gevoel geeft, beslist de moeite waard om deze te raadplegen. We zitten aan tafel bij Jan Erik van der Wolf.

Coronacrisis
Je kunt er op dit moment natuurlijk niet omheen want het gesprek begint over de Coronapandemie en de gevolgen die het heeft op het functioneren van een advocatenkantoor.
Jan Erik: ,,Er is wel het nodige veranderd. Zo vinden er momenteel zittingen plaats via bijvoorbeeld Skype, iets wat voor de coronacrisis voor onmogelijk werd gehouden. Ook communiceren de rechtbanken nu via e-mail. Voor de coronacrisis was de fax de enige mogelijkheid voor snelle communicatie met de rechtbanken. Hopelijk is dat laatste een blijvende verbetering. Wij verwachten dat er vanwege de crisis de komende maanden heel wat zal gaan gebeuren omdat er in bepaalde bedrijfstakken voor zowel personeel als ondernemers vervelende beslissingen zijn of moeten worden genomen.”

Infodesk
,,Onze dienstverlening is volledig op het gebruikelijke niveau. Zo is bijvoorbeeld onze infodesk voor ondernemers en woningcorporaties waar men voor allerlei vragen direct terecht kan. Afspraken met cliënten kunnen veelal via Skype of Zoom plaatsvinden. Net als voorheen kunnen natuurlijk ook via de mail of de telefoon vragen gesteld worden , die wij op onze gebruikelijke professionele wijze in behandeling nemen.”
 

Vier pijlers
Het kantoor is gespecialiseerd in een viertal elementen van het juridisch spectrum: 1) ondernemingsrecht, 2) familie- en erfrecht, 3) arbeidsrecht en 4) onroerend goed recht.
Jan Erik: ,,Wij zijn met acht advocaten, vier mannen en vier vrouwen, bijna allen al vele jaren aan het kantoor verbonden en derhalve beschikken zij over veel ervaring. Wij worden door kundige assistenten bijgestaan en zo kunnen wij onze cliënten vrijwel altijd van een gepast antwoord voorzien. Wij proberen ons bij een eerste gesprek altijd direct in te leven in de situatie en een goede verstandhouding te bewerkstelligen waardoor een vertrouwensrelatie ontstaat, hetgeen voor advocaten altijd heel belangrijk is. We houden onze cliënten nauwgezet op de hoogte van de stand van zaken en ook als een conflict uit de wereld is, bieden wij nog nazorg.”

Maatschappelijk betrokken
,,Wij voelen ons betrokken bij dit levendige dorp en daarom sponsoren wij dan ook jaarlijks een aantal maatschappelijke, sportieve en culturele initiatieven in Soest en directe omgeving. Wij vinden het belangrijk om te weten wat zich in Soest allemaal afspeelt, zodat je direct kunt meepraten over actuele zaken.”

Bres Advocaten, het vertrouwde adres als het gaat om juridische zaken, kunt u op de volgende manieren bereiken: telefonisch: 035-6015907; e-mail info@bresadvocaten.nl, of via website: www.bresadvocaten.nl

Tekst: Aat Visser
Fotografie: Bres Advocaten
 


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Al het nieuws aangaande de gevolgen van Corona onder kopje Corona / kleding en materialen inleveren op 1 en 3 juli Vanaf 1 juli toeschouwers weer toegestaan op het sportpark. Niet op de velden, achter de omheining op 1.5m van elkaar

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

De Jong [kopie]
Hoogt [kopie]
Van Doorn [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Kostencheck [kopie]
GeldNL
Reijerse
PA van den Dijssel [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Sportivun sportkampen [kopie]
Yourlease [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
ING [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Smurfit Kappa [kopie]
Hagen VakantieXperts
Profile Smeeing [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Optimum [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Brouwer [kopie]
Beijer Gebr
Dijkstra [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Heineken [kopie]
Dam [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Bres [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Overhees [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Wonnink [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Hufman Autorijschool [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Bloemendael
Van Hal [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Votrans
MidCoat [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
KOK [kopie]
Hengel [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Smorenburg [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Actiforce [kopie]
Auto Smeeing [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88