SO Soest
SO Soest
We mogen weer trainen met de jeugd!

We mogen weer trainen met de jeugd!

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

Nieuwe mat op veld 2

Nieuwe mat op veld 2

SO Soest...is ook dé club voor vrouwenvoetbal

SO Soest...is ook dé club voor vrouwenvoetbal

Al het nieuws aangaande de gevolgen van Corona onder kopje Corona / kleding en materialen inleveren op 1 en 3 juli - Vanaf 1 juli toeschouwers weer toegestaan op het sportpark. Niet op de velden, achter de omheining op 1.5m van elkaar

Genieten mag weer bij ’t Hoogt

Woensdag 10 juni 2020

Dertig mensen mogen er maximaal binnen en vanaf 1 juli mogen dat er honderd zijn. Voor Nicole van der Wardt is het glas halfvol. Na de lockdown mag zij weer doen wat zij leuk vindt en dat is gastvrouw zijn van mensen die willen genieten van een lekkere lunch of diner in een sfeervol restant of op een zonnig terras met ‘het mooiste uitzicht van Soest’. Op bezoek bij Restaurant ’t Hoogt, bovenop “de bult” tussen Soest en Soesterberg (op de Van Weerden Poelmanweg 220) is de prachtige locatie een trekpleister van formaat. Overdag biedt het terras een prachtig weids uitzicht over de heide. Een prima vertrek- of rustpunt voor een  wandeling of een fietstocht.

Coronaproof
Nicole glunderde op maandag 1 juni van oor tot oor. ,,Wat was ik blij dat we weer open mochten. Op die eerste dag waren niet alle terrastafels bezet, maar dat vond ik niet erg. Met ons team hadden we zo hard gewerkt om alles coronaproof voor elkaar te krijgen en dat we dat dit gelukt was voelde als een overwinning. Inmiddels zijn onze gasten al gewend aan de nieuwe situatie en weten de mensen de weg naar ’t Hoogt te vinden. Na 1 juli mogen er meer mensen binnen en kunnen we opschalen. Zo kunnen we toch nog wat van de zomer maken.”

NMM
Diverse gasten kijken vanaf hun terrastafel over het Soester Hoogt. Aan de horizon ligt Soesterberg en op een steenworpafstand is het Nationaal Militair Museum te vinden. Nicole is enthousiast over de bekende toeristische trekpleister. ,,Het NMM is een super leuk uitje én een bezoek aan het museum is natuurlijk prima te combineren met een maaltijd bij ons restaurant. Even uitblazen en bijkomen van de indrukken die het NMM ongetwijfeld heeft geboden. Wanneer je dit jaar niet op vakantie gaat is het een goed idee om een kijkje te nemen bij dit bekende museum. Ons restaurant is een prima vertrek- en/of eindpunt bij dit dagje uit om de hoek.

Het is zomer en dan is het terras van ’t Hoogt de perfecte plek voor een lunch. De uitgebreide lunchkaart biedt een keur aan diverse lekkernijen. Nicole: ,,In ons restaurant willen wij onze gasten laten genieten van eerlijk eten voor een betaalbare prijs. Onze kaart is uitgebreid en voor elk wat wils. Van tosti tot uitsmijter of van baguette tot kroket. Maar ook een malse biefstuk,  een lekkere borrelhap en een heerlijke kipsaté. Kinderen lusten graag een pannenkoek. Onze keukenmensen maken dat graag in orde.”

Kabouterpad
De allerkleinsten kunnen zich vermaken op het mysterieuze Kabouterpad, waar zij spannende verrassingen mogen ervaren. Met een knapzak en een puntmuts gaan de kinderen op pad voor een ontdekkingstocht rondom het restaurant.

Nicole: ,,Wij werken met leuk en jong team van 22 mensen. Het is hard werken maar ook hard genieten bij ’t Hoogt. Wij hebben plezier in ons werk en de gasten merken en waarderen dat. Vanaf 1 juni zijn wij met nieuw enthousiasme weer aan de slag gegaan, laat maar komen die zomer!”

Meer info: http://restaurant-thoogt.nl/
Tekst: Peter Beijer
Fotografie: Jaap van den Broek en Peter Beijer


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Al het nieuws aangaande de gevolgen van Corona onder kopje Corona / kleding en materialen inleveren op 1 en 3 juli Vanaf 1 juli toeschouwers weer toegestaan op het sportpark. Niet op de velden, achter de omheining op 1.5m van elkaar

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

Van Hal [kopie]
Sportivun sportkampen [kopie]
Hoogt [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Optimum [kopie]
De Jong [kopie]
ING [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Yourlease [kopie]
Bres [kopie]
GeldNL
Postcodestroom [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Wonnink [kopie]
PA van den Dijssel [kopie]
Bloemendael
Verrips Makelaardij [kopie]
KOK [kopie]
Votrans
Kostencheck [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Dam [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Brouwer [kopie]
Dijkstra [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Smorenburg [kopie]
Van Doorn [kopie]
Heineken [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Hengel [kopie]
Reijerse
Birkt Benzinestation [kopie]
Hufman Autorijschool [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Actiforce [kopie]
Smurfit Kappa [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Overhees [kopie]
MidCoat [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Hagen VakantieXperts
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Beijer Gebr

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88