SO Soest
SO Soest
Gezellig Bram Bartels Toernooi

Gezellig Bram Bartels Toernooi

O16-1 blinkt uit in België

O16-1 blinkt uit in België 

O23-1 kampioen!!

O23-1 kampioen!!

Succesvol Veleka ITT

Succesvol Veleka ITT

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

PVCVCVC 2- Soest 3

Maandag 30 oktober 2017

" In München steht ein Hofbräuhaus" HEERLUK!!"

 

Soms heb je van die zondagen dat alles lekker loopt. Dat voel je al in de kantine bij aanmelding maar begint eigenlijk al in de voorbereiding naar de zondag toe. Bijvoorbeeld door op woensdag zo scherp als een mes te trainen met vliegende tackles van Butz in zijn airconditioning liesbroek. In de aanloop naar deze zondag werd de voorbereiding uiterst serieus opgepakt met een heus Oktoberfest in de kantine. Menig strijder was uiterst scherp voor deze avond, kosten noch moeite werd gespaard. Met name de lederhosen van 15 piek bij de action waren populair, evenals de strak naar rechts gekamde haardos van Jos. Hij had zich alleen iets te goed geschoren! Op een dergelijk Oktoberfest schijnen knallers als 'In München steht ein Hofbräuhaus' de honger naar sloten bier en frikandellen te doen bevorderen. Ook hier was de scherpte gevonden want de volgende dag in de kantine keken een aantal spelers met het linker oog in de rechter bierpul. Uitstekend dus! Gerdo was helemaal goed voorbereid want zijn vrouw was jarig. Toen hij thuis kwam wilde hij alvast de warming up starten maar toen hij zei knuspriges brathähnchen machen wir wieder? Zorgde zijn vrouw dat onze topspits de nodige rust kreeg. Kortom; topvoorbereiding, meer dan goed om de punten op te halen in Vleuten.

Soest 3 startte goed. Scherp in de duels ondanks een gemiddeld veldacoholpromillage van 3.2. Met elkaar gingen we overal op het veld de strijd aan en dat kwam voort uit de goede voorbereiding. PVCVCVC stormde maar we gaven eigenlijk niets weg. Met geduld werd de aanval gezocht en Butz legde de pal panklaar bij Gerdo op zijn hoofd die nipt naast kopte. Dit zorgde voor het juiste gevoel en Nico kon 10 minuten later met zijn linkerbierpul de bal voor open doel binnen schieten maar hij had nog een frikandel met saus op zijn schoen, mis. PVCVCV probeerde met heul hard rennen ons doel te bestoken maar wij hadden man of the match Fabian die heel lekker gaat op 20 bierpullen. Continu was hij sneller dan zijn tegenstander en dat deed hem groeien in de wedstrijd. 0-0 bij rust en daar deden we onszelf iets tekort. Er stond 2 liter thee klaar maar niemand durfde een bekertje te nemen. Als dat gemixed zou worden met de gemiddelde maaginhoud dan waren de broekjes niet meer wit te krijgen.

Tweede helft werd er weer uitstekend gestart. Op de juiste momenten druk op de bal, met elkaar de strijd aan gaan en loeren op de juiste momenten. Precies op dat moment lag de bal bij ons in het netje. Pieter had na een aantal goede reddingen een moment last van het linkeroogrechterbierpul effect. Met enig gegrabbel viel de bal tegen haarbandje aan en lag deze in het netje. Verdoofd door de Heineken raakte niemand in paniek en gingen we op jacht naar de gelijkmaker. Die viel op eenzelfde kolderieke manier aan de overkant. Gerdo wist een geval van professionele onkunde in de verdediging van pvcvcv af te straffen met het laatste tikkie. De gelijkmaker was meer dan terecht en eigenlijk loerden we op de overwinning. Een paar hectische momenten voor het doel van de tegenstander zorgden niet voor de beslissing maar ineens was daar Jos met een splijtende pass op Jasper. Waar eenieder dacht dat buitenspel de reuzendoder werd, bleef de vlag lang naar beneden. Op het laatste moment ging de vlag omhoog maar toen had Jasper de fraaie assist al koelbloedig afgerond. Even werd het spannend maar de scheidsrechter, die ons 9 gele kaarten voor praten gaf, wees resoluut naar de stip. Een prachtige goal, uiteindelijk dik verdiend, kortom; HEERLUK!!!! Een fantastische teamprestatie waar iedereen vol gas gegeven heeft om vandaag te winnen, klasse. Volgende week SCH, lees SGUH. Kunnen we er weer lekker tegenaan!

Sander

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Bas Bakker Toernooi Zaterdag 22 juni
Feestje Klup van 100 Zondag 30 juni
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Kostencheck [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Yourlease [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Reijerse [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
MidCoat [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Wonnink [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Reto internetburo [kopie]
KOK [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Optimum [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Hengel [kopie]
Dam [kopie]
Boedelz [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Heineken [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
De Jong [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
ING [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Dijkstra [kopie]
Overhees [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Bikedeals [kopie]
Votrans [kopie]
Hoogt [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Brouwer [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Bres [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Actiforce [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Smorenburg [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
WeFulfil [kopie]
BIN System [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88