SO Soest
SO Soest
Competitiestart tegen Hooglanderveen zonder publiek

Competitiestart tegen Hooglanderveen zonder publiek

Succesvol NIKE-event

Succesvol NIKE-event

SO Soest...is ook dé club voor vrouwenvoetbal

SO Soest...is ook dé club voor vrouwenvoetbal

Wedstrijdverslagen jeugd van 12 september

Maandag 14 september 2020

We proberen vanaf nu elke week enkele verslagen van de jeugdteams onder uw aandacht te brengen. Deze week verslagen van de MO11-1, JO9-4 en JO8-3:

Klasse gespeeld maar geen punten.

Zenuwen weg

Vandaag speelden de meiden (MO-11) hun tweede wedstrijd voor dit seizoen. Vorige week waren er bij de meesten nog flink wat zenuwen omdat het hun eerste voetbalwedstrijd was. Vandaag minder zenuwen en natuurlijk wilden ze wel eens de bal bij de tegenpartij in het doel zien rollen. En dat is de meiden gelukt! Het eerste doelpunt werd gescoord door Reyna, we weten niet wie er harder juichten de ouders of de meisjes zelf ; maar het was één en al blijdschap op veld 1. Sesayit kreeg paar keer een bal op het doel maar ze dook vol overgave op elke bal en kon er meerdere goed tegenhouden. Helaas werd het toch gelijk 1-1 en daarna ook 1-2 maar de MO11 bleef ervoor vechten en na goed verdedigingswerk van Sanne kwam de bal weer naar voren en passte de bal via Nadie naar Ilse en werd er weer gescoord door Reyna 2-2. Uiteindelijk scoorde de tegenpartij er net iets meer en de eindstand is 3-4 geworden.
Goed gewerkt hoor meiden, het was een spannende pot om naar te kijken. Ook erg leuk om te zien hoe Jannick van Keulen (de nieuwe trainer en coach) de meiden het spelletje voetbal leert met de benodigde tips en aanwijzingen.
MO-11 Ilse, Kate, Sanne, Reyna, Denayit, Sesayit, Lieke, Nadie en Kiki o.l.v. Jannick v Keulen

Spannende wedstrijd JO9-4 

Het is zaterdagochtend half 9. Het kunstgras is nog nat en de zon breekt nog net niet door. JO9-4 staat klaar om een lekker potje te gaan ballen. Na een flitsende start scoort Boris na 10 seconde al het eerste doelpunt van de wedstrijd. Ook de volgende twee doelpunten volgen elkaar daarna snel op. Maar Maartensdijk herpakt zich en scoort ook haar eerste doelpunt. Met goed samenspel en hard werken weten de mannen en vrouwen van JO9-4 hun voorsprong te behouden. Ondanks het goede keepwerk van Philine & Sil weten de Maartendijkers dan toch een paar keer te scoren. Maar Zoë en Bastiaan verdedigen als leeuwen. De bal schiet over en weer over het veld en meerdere doelpunten worden gemaakt. Thomas en Lucas weten elkaar na meerdere pogingen te vinden en na een mooie voorzet van Thomas scoort Lucas een prachtig doelpunt. Waardoor het publiek het niet kan laten toch even te juichen. Het is een mooie wedstrijd om naar te kijken, er wordt goed samengespeeld en dit laat een flinke groei zien in het team. Maartensdijk was een tandje te sterk en wint met 10-5. 

De JO8-3 wint met 8:3 – who is next?

De 7 jongens hadden er zin, hun eerste thuiswedstrijd als team. Veld 3a is dan ook bekend terrein, hier trainden zij het laatste seizoen als leeuwen. Vrolijke koppies op een vrolijke herfstochtend. Onder begeleiding van de coaches/trainers Arian en Tommie kwamen zij het veld op. Wie o wie wilde het spel begeleiden? Wim, de vader van keepertje Finn – gelukkig had hij net op tijd door, dat hij met zijn andere keeper naar Jonathan moest… Henok, de vader van Devano viel in, het fluitje ging, een beetje rondkijken en toen kwamen ze los. De IJsselmeervogels moesten naar de lange reis nog wakker worden, Devano scoorde in no time 2x. Ondertussen kreeg keeper Finn nog de laatste tips van Thijs Janmaat (onze HJO), Leo (de Jeugdvoorzitter) kwam lachend langs om nog eens te vertellen, dat je als Feyenoorder wordt geboren, er werd koffie gehaald, … De jongens hebben leuk gevoetbald, de trainingen op maandag en woensdag werpen al hun vruchten af, net zo als de keepertrainingen van Keeperschool Numero Uno - het ging op en neer, de keeper liet de tegenstander schrikken met zijn nieuwe felle outfit, de zon scheen, er werd zelfs al een beetje overgespeeld. Friso, Jip, Steven en Vince bereidden de ballen voor voor Tom en Devano, die uiteindelijk 2 en 6 keer scoorden. Dat er ook verdedigers nodig zijn is een volgende les en was vandaag ook niet zo belangrijk. Onder toeziend oog van ouders, grote en kleine broers en zussen, veel oma’s en opa’s en zelfs tante en neef hadden de jongens de smaak te pakken en het werd uiteindelijk (JO)8-3. Wij zouden het leuk vinden als ieder team even zijn naam eer maakt en bijvoorbeeld de JO14-5 met 14-5 wint…

Sportieve groetjes,
Devano, Finn, Friso, Jip, Steven, Tom en Vince

 

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

SO Soest - Hooglanderveen (start competitie) 20 september 14:00 uur
Pancratius - SO Soest 27 september 14:00
Algemene Ledenvergadering Maandag 28 september 20:00
SO Soest - VVIJ 4 oktober 14:00
Toeschouwers weer toegestaan op het sportpark. Niet op de velden, achter de omheining op 1.5m van elkaar Al het coronagerelateerd nieuws is te vinden in menu boven onder 'corona'

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

MidCoat [kopie]
Hoogt [kopie]
Dam [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Reijerse
Kostencheck [kopie]
Smurfit Kappa [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Van Doorn [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Heineken [kopie]
ING [kopie]
Hagen VakantieXperts
Overhees [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Smorenburg [kopie]
Van Hengstum [kopie]
GeldNL
Optimum [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Dijkstra [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Sportivun sportkampen [kopie]
Yourlease [kopie]
KOK [kopie]
De Jong [kopie]
Votrans
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Van Hal [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Stalenhoef [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Hengel [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Bres [kopie]
PA van den Dijssel [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Brouwer [kopie]
Actiforce [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Beijer Gebr
Verrips Makelaardij [kopie]
Wonnink [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Bloemendael
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Hufman Autorijschool [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Profile Smeeing [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88