SO Soest
SO Soest
JO11-6 Team van de Week

JO11-6 Team van de Week

Jeugd wint voorronde NK Penaltyschieten

Jeugd wint voorronde NK Penaltyschieten

JO14-4 naar Volendam

JO14-4 naar Volendam

Succesvol Plan B bij VFC

Succesvol Plan B bij VFC

Wedstrijdverslagen jeugd van 12 september

Maandag 14 september 2020

We proberen vanaf nu elke week enkele verslagen van de jeugdteams onder uw aandacht te brengen. Deze week verslagen van de MO11-1, JO9-4 en JO8-3:

Klasse gespeeld maar geen punten.

Zenuwen weg

Vandaag speelden de meiden (MO-11) hun tweede wedstrijd voor dit seizoen. Vorige week waren er bij de meesten nog flink wat zenuwen omdat het hun eerste voetbalwedstrijd was. Vandaag minder zenuwen en natuurlijk wilden ze wel eens de bal bij de tegenpartij in het doel zien rollen. En dat is de meiden gelukt! Het eerste doelpunt werd gescoord door Reyna, we weten niet wie er harder juichten de ouders of de meisjes zelf ; maar het was één en al blijdschap op veld 1. Sesayit kreeg paar keer een bal op het doel maar ze dook vol overgave op elke bal en kon er meerdere goed tegenhouden. Helaas werd het toch gelijk 1-1 en daarna ook 1-2 maar de MO11 bleef ervoor vechten en na goed verdedigingswerk van Sanne kwam de bal weer naar voren en passte de bal via Nadie naar Ilse en werd er weer gescoord door Reyna 2-2. Uiteindelijk scoorde de tegenpartij er net iets meer en de eindstand is 3-4 geworden.
Goed gewerkt hoor meiden, het was een spannende pot om naar te kijken. Ook erg leuk om te zien hoe Jannick van Keulen (de nieuwe trainer en coach) de meiden het spelletje voetbal leert met de benodigde tips en aanwijzingen.
MO-11 Ilse, Kate, Sanne, Reyna, Denayit, Sesayit, Lieke, Nadie en Kiki o.l.v. Jannick v Keulen

Spannende wedstrijd JO9-4 

Het is zaterdagochtend half 9. Het kunstgras is nog nat en de zon breekt nog net niet door. JO9-4 staat klaar om een lekker potje te gaan ballen. Na een flitsende start scoort Boris na 10 seconde al het eerste doelpunt van de wedstrijd. Ook de volgende twee doelpunten volgen elkaar daarna snel op. Maar Maartensdijk herpakt zich en scoort ook haar eerste doelpunt. Met goed samenspel en hard werken weten de mannen en vrouwen van JO9-4 hun voorsprong te behouden. Ondanks het goede keepwerk van Philine & Sil weten de Maartendijkers dan toch een paar keer te scoren. Maar Zoë en Bastiaan verdedigen als leeuwen. De bal schiet over en weer over het veld en meerdere doelpunten worden gemaakt. Thomas en Lucas weten elkaar na meerdere pogingen te vinden en na een mooie voorzet van Thomas scoort Lucas een prachtig doelpunt. Waardoor het publiek het niet kan laten toch even te juichen. Het is een mooie wedstrijd om naar te kijken, er wordt goed samengespeeld en dit laat een flinke groei zien in het team. Maartensdijk was een tandje te sterk en wint met 10-5. 

De JO8-3 wint met 8:3 – who is next?

De 7 jongens hadden er zin, hun eerste thuiswedstrijd als team. Veld 3a is dan ook bekend terrein, hier trainden zij het laatste seizoen als leeuwen. Vrolijke koppies op een vrolijke herfstochtend. Onder begeleiding van de coaches/trainers Arian en Tommie kwamen zij het veld op. Wie o wie wilde het spel begeleiden? Wim, de vader van keepertje Finn – gelukkig had hij net op tijd door, dat hij met zijn andere keeper naar Jonathan moest… Henok, de vader van Devano viel in, het fluitje ging, een beetje rondkijken en toen kwamen ze los. De IJsselmeervogels moesten naar de lange reis nog wakker worden, Devano scoorde in no time 2x. Ondertussen kreeg keeper Finn nog de laatste tips van Thijs Janmaat (onze HJO), Leo (de Jeugdvoorzitter) kwam lachend langs om nog eens te vertellen, dat je als Feyenoorder wordt geboren, er werd koffie gehaald, … De jongens hebben leuk gevoetbald, de trainingen op maandag en woensdag werpen al hun vruchten af, net zo als de keepertrainingen van Keeperschool Numero Uno - het ging op en neer, de keeper liet de tegenstander schrikken met zijn nieuwe felle outfit, de zon scheen, er werd zelfs al een beetje overgespeeld. Friso, Jip, Steven en Vince bereidden de ballen voor voor Tom en Devano, die uiteindelijk 2 en 6 keer scoorden. Dat er ook verdedigers nodig zijn is een volgende les en was vandaag ook niet zo belangrijk. Onder toeziend oog van ouders, grote en kleine broers en zussen, veel oma’s en opa’s en zelfs tante en neef hadden de jongens de smaak te pakken en het werd uiteindelijk (JO)8-3. Wij zouden het leuk vinden als ieder team even zijn naam eer maakt en bijvoorbeeld de JO14-5 met 14-5 wint…

Sportieve groetjes,
Devano, Finn, Friso, Jip, Steven, Tom en Vince

 

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

SO Soest - DSOV Zondag 21 april 14:00 uur
Roda'23 - SO Soest Zondag 28 april 14:00 uur
Voetbalkamp Maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei 
SO Soest - Bloemendaal Zondag 12 mei 14:00 uur
ZSGO/WMS - SO Soest Maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) 14:00 uur
SO Soest - Hooglanderveen (DAG VAN DE CLUB) Zondag 26 mei 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Dam [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Heineken [kopie]
Kostencheck [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Yourlease [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Optimum [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Bres [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Dijkstra [kopie]
Bikedeals [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
BIN System [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Brouwer [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
WeFulfil [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Reijerse [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Hoogt [kopie]
Wonnink [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Votrans [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
De Jong [kopie]
MidCoat [kopie]
Reto internetburo [kopie]
ING [kopie]
Overhees [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Boedelz [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Actiforce [kopie]
Hengel [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Smorenburg [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Mega Tegels [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
KOK [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88