SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Wees bewust langs de lijn

Wees bewust langs de lijn

Stunt JO14-4

Stunt JO14-4

Prima wedstrijd tegen De Meer

Prima wedstrijd tegen De Meer

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Natuurlijk Genieten in De Soester Duinen

Woensdag 30 september 2020

Het artikel over Brasserie De Soester Duinen dat eerder deze week op onze website verscheen is inhoudelijk aangepast naar aanleiding van de aangescherpte coronaregels die 28 september jl. werden ingevoerd. 

Brasserie De Soester Duinen is gevestigd in een bosrijk decor dat in alle seizoenen prachtig kleurt. Ook tijdens een prachtige nazomerdag in september is het genieten op het ruime terras van het bekende restaurant aan de rand van de Soesterduinen.

Thijs Duindam, samen met echtgenote Esther, eigenaar van dit mooie bedrijf, kijkt tevreden over het terras. Ondanks de coronamaatregelen hebben veel mensen op ruime afstand van elkaar een zitplaats kunnen vinden die een prachtige uitkijk over de Soester bossen biedt.

Thijs: ,,Dat is het unieke van onze brasserie. Wij hebben zowel binnen als buiten op ons terras voldoende ruimte dat wij meer dan genoeg afstand kunnen garanderen. Iedereen kan bij ons veilig zijn of haar kopje koffie drinken of maaltijd nuttigen. De afgelopen drie maanden hebben wij gemerkt dat Brasserie De Soester Duinen goed in de smaak valt. De ruimte, de kaart en ons interieur worden gewaardeerd door onze gasten.”

Nieuwe ‘look and feel’
Het interieur! Daar vertelt Thijs wat. De uitstraling van de brasserie was tot voor kort dat van een bruin café, met veel bruin en donkere meubels. De herfst van 2020 wordt ingegaan met een frisse lichte kleur, nieuwe meubels en meer lichtinval. ,,Een nieuwe ‘look and feel’”, legt Thijs uit. ,,Daar waren wij en ook onze gasten na een aantal jaar wel weer aan toe.”

Veel mogelijk
Helaas hebben de nieuwe maatregelen die 28 september jl. zijn afgekondigd weer grote gevolgen voor De Soester Duinen. Thijs wil niet te somber doen over de coronaperiode. ,,Het is zoals het is. Natuurlijk voelen wij de pijn van het annuleren van feesten, partijen en grote congressen. Maar we proberen te kijken wat nog wel mogelijk is en hoe we deze lastige periode kunnen overleven. Wij hebben vijf zalen waar, coronaproof, kleine zakelijke bijeenkomsten gehouden kunnen worden, momenteel tot dertig personen.

Dinerkaart
De nieuwe dinerkaart biedt voor de liefhebber allerlei lekkers. ,,Ook de kaart valt onder onze nieuwe ‘look and feel’”, vertelt Thijs. ,,Wij willen uitstralen dat wij een familierestaurant zijn met voor elk wat wils. Daarom geen linnen meer op voorgedekte tafels, maar een kaart voor iedereen en een leuke kinderkaart. Laagdrempelig, lekker en betaalbaar. Met vis zoals een overheerlijke zeebaars, een vegapasta of een tournedos. We hebben aan iedereen gedacht en voor elke prijs. Heb je liever een saté of burger dan kan dat ook.

De fijne nazomer zorgt voor een glimlach. Niet alleen bij Thijs en Esther en het team van de Soester Duinen maar ook bij de vele gasten. De herfst staat voor de deur en ook dan zijn de omliggende bossen met dagelijks wisselende kleuren een publiekstrekker. ,,Wij zitten hier op een prachtige plek en vol vertrouwen kijken wij naar de toekomst. We zijn bezig met een nieuw take away concept, een verwarmd winterterras en ook voor de kerstdagen zijn wij al bezig met een coronaproof concept. Een kerstbrunch of -diner bij ons in De Soester Duinen of om af te halen en thuis van te genieten. Hou onze website in de gaten voor meer informatie. Het wordt heel speciaal in december.”

https://www.soesterduinen.nl/

Tekst en foto: Peter Beijer
Foto's: De Soester Duinen


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Antibarbari - SO Soest Zondag 3 maart 14:30 uur
SO Soest - Abcoude Zondag 10 maart 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Yourlease [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Hoogt [kopie]
Brouwer [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Dijkstra [kopie]
WeFulfil [kopie]
Boedelz [kopie]
Optimum [kopie]
Postcodestroom [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
BIN System [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
KOK [kopie]
Votrans [kopie]
Kostencheck [kopie]
ING [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Actiforce [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Smorenburg [kopie]
De Jong [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Bikedeals [kopie]
Heineken [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Overhees [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Wonnink [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Dam [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Reijerse [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Bres [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Hengel [kopie]
MidCoat [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88