SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Fraaie goal Tijmen

Fraaie goal Tijmen

JO14-3 Kampioen

JO14-3 Kampioen

O20 in actie

O20 in actie

SO Soest Onder 13 -1   in  het nieuw gestoken door  LM  Design  en  Neuf & Associates

Dinsdag 31 oktober 2017

(en wint gelijk ook de derby  tegen VVZ-49 O-13-1 overtuigend met  3-0)

Ja beste lezers ,  nieuwe trainingskleding en wedstijd pakken krijgen is altijd weer bijzonder en leuk voor Onder 13- 1 Voor een paar jaar terug was dat nog  D1

De jongens werden afgelopen  zaterdag dubbel  blij verrast met mooie trainingspakken en training outfit. De gulle gevers waren Hans van Dijk  en Paul Veenman.   Hun zonen Sven en Viggo zijn spelers in dit mooie elftal.  Even stukje reclame maken is dan wel op zijn plaats

Het mooie bedrijf van Paul en zijn compagnon  is genaamd :   LM Design ( bouwkundig  tekenbureau). Ze kunnen daar meer dan alleen bouwkundig  tekenen.  Meedenkend met bouwvergunningen en bouwbegeleiding  en persoonlijk advies  is  Paul  op het lijf geschreven.  Indien U wilt zien wat dit  gerenommeerde bedrijf voor U kan betekenen in de toekomst  en wat hun referenties zijn, klik gerust  eens op de link  .   http://www.lmtekenbureau.nl/tekenbureau/tekenbureau.php .

Ook het bedrijf van Hans  is zeer gerenommeerd in contractmanagement,  omgevingsmanagement en projectmanagement.  De professionals van Neuf & Associates zijn sympathiek én slim. Ze hebben lef, zijn ambitieus, ondernemend en talentvol. Daarnaast zijn ze zelfstandig, communicatief vaardig, oplossingsgericht en gericht op samenwerken. Een flinke portie enthousiasme en daadkracht maken het plaatje compleet.  Dat kan je aan Hans en zijn team overlaten .  Op  http://neuf-associates.nl/  staan de details.

Kijk,  en dat maakt deze twee sponsors zo belangrijk,  ze weten wat begeleiden en daadkracht is. En dat is dan gelijk een mooi bruggetje . De trainers Thijs Janmaat en  Sander Kijzer  zijn met deze groep zeer enthousiast aan de slag.   Het leuke  voetbal komt er steeds meer in  en werpt nu ook zijn eerste 3 punten op.

Zaterdag nadat we samen  met aanvoerder Levi   ( hij introduceerde vakkundig met een leuke praatje en uitleg  alle spelers bij de sponsors.)  in het zonnetje hadden gezet  ( prachtig  en fleurig herfstboeket en flesjes wijn voor thuis )   begon  de derby tegen VVZ ‘ 49 onder  leiding van de prima fluitende Vinz Janssen.

Na 10 minuten  was het 1-0  . De zeer sterk spelende Tom dribbelde  er rustig er op los  schoot op de keeper,  maar zijn maatje Sven  reageerde sterk en ronde koelbloedig af.  Het team explodeerde van vreugde.  Want ja   op de scholen  was de afgelopen week in Soest en op social media natuurlijk al wat voor gespeculeerd op deze wedstrijd.

In de 2e helft was Soest duidelijk beter en met verzorgd voetbal lieten ze VVZ’49  van het kastje naar de muur lopen. Echter ze vergaten te scoren waardoor de kans van een gelijkmaker bleef.  Maar daar dacht Pelle effe anders over.  De laatste man was met een corner bij de eerste paal en knikte hard binnen na een  zeer strakke voorzet van Sven.  De 3 -0  kwam van de voet van Viggo. Als rechtsbuiten had hij al diverse acties gemaakt maar in de afronding net pech.   Maar  nu was hij zeer  attent en scherp mee bij de actie van Tom.    Voor keeper Pim was het ook een leuke middag want samen met zijn verdediging hield hij keurig de nul. Goed gedaan man .   Auke was soeverein op rechts,  Benjamin en Toine  gaven helemaal niets weg als linksback.  Joseph was een rots in de branding in  het centrum. Pelle  vanuit centraal achterin met  strakke ballen ,  Levi  controlerend op het middenveld ,  Bram bikkelend en  op het middenveld en werkte heel hard. Siebe had weer een aantal mooie steekpasses en stabiel aan de rechterkant  . Selo  was  de dribbelkoning in de spits  (bij afwezigheid van Neil ivm. familieweekend )   Ook grensrechter Harold  (vader van Pim)  was weer goed op dreef. Hij  was gedreven, enthousiast en heel eerlijk  met de vlag .  Zo was het goed toeven op het hoofdveld en een goede teamprestatie  van iedereen . Sponsoren nogmaals hartelijk dank namens de boys.

Dit gaat een vrolijk seizoen verder worden

Groetjes  Arjan (leider)

 

 

 

 


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Bloemendaal - SO Soest Zondag 10 december 14:00 uur
SO Soest O20 - Woudenberg O20 Dinsdag 12 december 20:30 uur
DSOV - SO Soest Woensdag 13 december 20:30 uur  
Soester Elftal - Baarns Elftal (vv Hees) Zaterdag 23 december 13:00 uur Vrouwen 15:00 uur Mannen

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

JeeGee Vastgoed [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
KOK [kopie]
WeFulfil [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Bres [kopie]
Kostencheck [kopie]
Wonnink [kopie]
ING [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Dam [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Mega Tegels [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Dijkstra [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Optimum [kopie]
Boedelz [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Brouwer [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Postcodestroom [kopie]
De Jong [kopie]
Actiforce [kopie]
Yourlease [kopie]
Reijerse [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Votrans [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Overhees [kopie]
BIN System [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Smorenburg [kopie]
Hoogt [kopie]
Hengel [kopie]
MidCoat [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Bikedeals [kopie]
Heineken [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88