SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Wees bewust langs de lijn

Wees bewust langs de lijn

Sponsoring voor JO14-1

Sponsoring voor JO14-1

Prima wedstrijd tegen De Meer

Prima wedstrijd tegen De Meer

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Ondernemer Frans Davelaar, van Arjen Robben tot Sinterklaas

Zaterdag 07 november 2020

Wat heeft SO Soest gemeen met eredivisionist FC Groningen? Nou…met Frans Davelaar delen beide voetbalclubs dezelfde sponsor. Vorig jaar tekende Frans in zijn rol als CEO van Office Centre een overeenkomst die hem voor twee seizoenen als hoofdsponsor aan FC Groningen verbond. Die verbintenis is inmiddels omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

Office Centre is de specialist in Office Supplies en Office oplossingen voor ondernemers. Toen het relatief kleine Soester KantoorExpert in 2018 het veel grote Office Centre (550 werknemers) overnam maakte Frans Davelaar geen geheim van zijn ambities om de landelijk grootste speler te worden in de markt van kantoorbenodigdheden. Het sponsorschap van FC Groningen past daar volgens de bekende Soester perfect bij. ,,Wij hebben 39 vestigingen die regionaal bekend zijn. Wij zochten een kapstok om ook landelijk publiciteit te maken. Dat kan je doen door een groot sportevenement of een muziekfestival te sponsoren. Wij menen dat een eredivisieclub beter in de strategie past."

Voetbal
Frans ging samen met zijn team op zoek naar een club. Connectie met voetbal is er altijd al geweest voor de Soester ondernemer. Hij voetbalde als keeper bij VVZ’49, was scheidsrechter op landelijk niveau bij de topjeugdteams. Als bestuurder was Frans actief bij VVZ en als eigenaar van KantoorExpert ondersteunt hij lokale verenigingen, waaronder SO Soest. ,,Hier in Soest kan ik genieten van de dorpsbetrokkenheid. Zelf ben ik opgegroeid bij VVZ'49, maar ik heb ook wel wat met SO Soest. VVZ en SO Soest zijn verenigingen waar de clubliefde regeert en waar wij met plezier sponsoren.”

Voor de landelijke uitstraling van Office Centre ging Davelaar, samen met zijn team op zoek naar een geschikte club. Regionaal waren er al contacten met de FC uit het hoge noorden. ,,FC Groningen past perfect bij Office Centre. Beide organisaties moeten het hebben van hard werken en de lat hoog leggen. Mooie ambities die op een normale manier bereikt moeten worden. Geen gekkigheid, maar gewoon je centjes verdienen.”

Robben
Toen afgelopen zomer de verrassende komst van oud-international Arjen Robben naar FC Groningen beklonken werd was dat voor Frans de spreekwoordelijke kers op de taart. ,,Ik wist al een tijdje dat ze met hem bezig waren, maar ik had daar geen bemoeienis in. Ik heb hem nu een paar keer ontmoet. Het blijft vreemd om een man die je zoveel mooie momenten heeft bezorgd, te ontmoeten en samen met de vrouwen te lunchen. Tja, wat moet je op zo’n moment zeggen. Hij moest lachen omdat ik zei dat ik van zijn spel genoten had. Het is een hele prettige en normale man met een leuke vrouw.’’

Soest
In Soest blijft Frans Davelaar ondernemen. Zoals het postagentschap op de Nijverheidsweg 24 A. Het is een onderdeel van de diensten en producten die KantoorExpert aan particulieren en bedrijven levert. Frans: “Met KantoorExpert zijn wij de partner voor het totale kantoorpakket. Van paperclip en gum tot de meest geavanceerde laserprinter en relatiegeschenken. De webshop van de  gebruiksvriendelijke website (www.kantoorexpert.nl) en het kantoor aan de Nijverheidsweg in Soest vormden de basis van onze onderneming. Daarnaast zijn wij eigenaar van Boekhandel Van de Ven waar mijn vrouw Ingrid Davelaar de bedrijfsleider is en mijn grote liefhebberij, Sinterklaas, geven wij vorm met de Sinterklaas Verkleedcentrale, eveneens aan de Nijverheidsweg.”

Tekst: Peter Beijer
Foto: FC Groningen

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

SO Soest - Abcoude Zondag 10 maart 14:00 uur
DCG - SO Soest Zondag 17 maart 14:00 uur
SO Soest - Sporting Martinus Zondag 24 maart 14:00 uur
SO Soest - SDZ Zondag 7 april 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Dijkstra [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
KOK [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
De Jong [kopie]
Mega Tegels [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Overhees [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Hengel [kopie]
Wonnink [kopie]
Heineken [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
MidCoat [kopie]
Boedelz [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Yourlease [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Votrans [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
ING [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Postcodestroom [kopie]
BIN System [kopie]
Kostencheck [kopie]
Dam [kopie]
Hoogt [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
WeFulfil [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Bikedeals [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Actiforce [kopie]
Reijerse [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Brouwer [kopie]
Optimum [kopie]
Bres [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Smorenburg [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88