SO Soest
SO Soest
Manon trapt promotiecampagne af

Manon trapt promotiecampagne af

Voetballen voelt als verademing

Voetballen voelt als verademing

Onderlinge competitie groot succes

Onderlinge competitie groot succes

Wist u dat… (neem hier rustig uw tijd voor)

Maandag 16 november 2020

*             Afgelopen zaterdag waren om 09.00 uur onze Welpen en Leeuwen weer heerlijk aan het voetballen. Deze afdeling is de meest snelle groeier bij SO Soest. Kinderen vanaf vijf jaar kunnen iedere woensdag vanaf vier uur komen meetrainen om te zien of ze het leuk vinden; iedereen is welkom

*             Afgelopen zaterdag hebben de drie HJO’s (Hoofden Jeugdopleiding Onder- , midden- en bovenbouw) tweeënhalf uur overleg gevoerd over technisch beleid in de naaste toekomt. Dit deden ze samen met de T.C. (Technische Commissie senioren selectie) In de technische commissie zitten Peter van Loon, Stef Smeeing, Koos Steenbakkers en Wim Gouw. Zij regelen alles rond ons eerste en tweede en adviseren het Hoofdbestuur daarin. Peter van Loon zit namens die TC in het Hoofdbestuur.

De HJO’s doen hetzelfde t.a.v. het jeugdvoetbal en adviseren via de Jeugdvoorzitter (die in het Hoofdbestuur zit) over het technische– en organisatorische beleid.

*             SO Soest afgelopen seizoen door de KNVB gecertificeerd is voor haar opleiding en dat momenteel wordt gekeken of en hoe we door willen voor een regionale certificering.

*             De kantine nu al weken ‘op slot zit’, en dat dat nog wel even zo blijft. Via die route heeft SO Soest geen inkomsten meer. Of en hoe we in deze periode worden ondersteund is nog onduidelijk, maar dat het consequenties heeft lijkt wel duidelijk. Dit is ook de periode dat we naarstig op zoek blijven naar nieuwe barmedewerkers. U kunt u melden bij Thea Kok (thea.kok@live.nl). Gewoon met de mededeling, dat u, jullie ‘best wel eens een keer … enz.”

*             Wij, als SO Soest, in het rijke bezit zijn van vele (en ook jonge) trainers. In ons beleid staat dat we iedere trainer in de gelegenheid willen stellen om zich te scholen via de cursussen bij en door de KNVB. Deze worden, om bekende reden, momenteel niét gegeven en mochten zij weer opstarten dan gaan ze, begrijpelijk, eerst de achterstanden afwerken.

*             We binnenkort weer gebruik mogen maken van ons trainingsveld (veld 5) en dat we dan geen gebruik meer hoeven te maken van de velden van SEC. Zij hebben ons de afgelopen weken uit de (velden) brand geholpen, waarvoor dank.

*             Wij binnenkort weer gebruik mogen maken van veld 5 (gras) en het constant begint te regenen.

*             Er tegenwoordig ‘stootborden‘ om kunstgrasvelden heen moet zitten om te zorgen dat er geen rubber korrels in het milieu komen. Deze kantplanken liggen al enige tijd langs veld 1 en 3, maar het aanbrengen levert enige probleem op.

*             Sinterklaas gewoon bij SO Soest op bezoek komt en dat we ouders nadrukkelijk vragen om hun medewerking te blijven verlenen aangaande de huidige (corona)regels.

*             Dat het JAC, met daarin Roelien van Schalwijk en Renate Nijenhuis, weer al hun tijd en energie hebben gestoken in het organiseren van de Grote Club Actie. Zij doen dit al vele jaren en hopen dat er mensen (liefst ‘nieuwe’) zijn die deze jaarlijkse klus willen overnemen. Loten nog steeds  te koop via  https://clubactie.nl/lot/sport-organisatie-soest/110082

*             Dat de aanleg van de nieuwe parkeerplaatsen aan de Bosstraat écht nog wel gaat gebeuren. Wij/zij, begonnen indertijd over de parkeerproblematiek aan de Bosstraat. Nu liggen er overal nieuwe velden (waarvoor hartelijke dank), maar nog geen extra parkeerplaatsen.

*             De KNVB een plan B heeft waarin gesproken wordt over een herstart van de competities op 17 januari, maar dat is meer een hoop/wens dan dat er iets besloten is (kan worden).

*             Dat in de komende weken op de zaterdag gewoon onderlinge wedstrijden gespeeld kunnen/mogen worden, mits leiders/trainers dat zelf organiseren. Afgelopen zaterdag had Thijs Janmaat, i.s.m. de wedstrijdsecretarissen Antoinette van Etten en Linda Oudenaller voor de onderbouw e.e.a. geregeld wat perfect verliep, velden vol! In de afgelopen periode is voor de midden- en bovenbouw gebleken dat het onderling regelen succesvol is geweest. Zaterdag j.l. waren er zelfs wedstrijden meisjes tegen jongens! (regelen via michel.vlaswinkel@so-soest.nl)

*             Dat Voetbal TV, die camera op het hoofdveld, (geschonken door de Klup van 100) niet meer werkt omdat die organisatie helaas failliet is gegaan.

*             We op zoek zijn naar ‘klusjesmensen’ die structureel of incidenteel willen helpen met het onderhoud van de kantine en veldomgeving. Nu zouden we graag wat (binnen)schilders willen zien rondlopen.

*             Wij, als SO Soest goed aan het nadenken zijn hoe we ons moeten ontwikkelen t.a.v. de vele clubs die (in onze regio) van zondag naar zaterdagvoetbal gaan. Moeten/willen/kunnen we daarin meegaan of juist pertinent niét ….. of komt er, in de naaste toekomst, weekeindvoetbal.

*             …. We geen gebruik mogen maken van de kleedkamers en kantine én we de komende periode regen mogen verwachten. Het aan te bevelen om tassen ed. op de tribune te zetten. Het is ook wel handig om na trainingen en/of wedstrijden kleding weer mee naar huis te nemen. De gevonden-voorwerpen- bakken!!, puilen uit, met dure kleding.

*             Dat de reclameborden op veld 3 heel bijzonder zijn. De personen en bedrijven die zo’n bord laten neerhangen schenken 50 % aan een door hen gekozen goed doel en 50 % aan de club; een aanrader.

*             Dat we tegenwoordig ook een B.SO. in huis hebben. Op maan-, dins- en donderdag is BSO Buiten in onze kantine aanwezig.

Dus zeg niet dat het rustig is tijdens Corona!

Namens de Jeugdcommissie,

Leo Rauch

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Geen aankondigingen.

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

Van Doorn [kopie]
Actiforce [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
De Jong [kopie]
Postcodestroom [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
ING [kopie]
Bloemendael [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Van Hal [kopie]
Brouwer [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Smorenburg [kopie]
Bres [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Boedelz [kopie]
Dam [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Optimum [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Dijkstra [kopie]
Smurfit Kappa [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Hufman Autorijschool [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
MidCoat [kopie]
KOK [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Reijerse [kopie]
Catering Centraal [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Yourlease [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Wonnink [kopie]
Hoogt [kopie]
Janalleman Studio [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Heineken [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Hengel [kopie]
GeldNL [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Growfun [kopie]
Kostencheck [kopie]
Sportivun sportkampen [kopie]
Overhees [kopie]
Reto internetburo [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88