SO Soest
SO Soest
Iedereen is welkom bij SO Soest

Iedereen is welkom bij SO Soest

Leeuwen zijn goed bezig

Leeuwen zijn goed bezig

Miquel van Ginkel en Zakharia Lamhamdi versterken selectie

Miquel van Ginkel en Zakharia Lamhamdi versterken selectie

Nationale Voetbaldag

Nationale Voetbaldag

Grote verbouwing deel 8

Zondag 23 mei 2021

De authenticiteit en de onderliggende boodschap in deze Corona-tijd hebben de doorslag gegeven aan de winnende inbreng van Italië bij het Songfestival … en/of … bij de Nederlandse inbreng werd ondanks de tijdgeest de boodschap onvoldoende herkend.

Na de evaluatie van een avondje Songfestival word je met je neus op de feiten gedrukt en wordt duidelijk dat woorden er toe doen bij het beoordelen en waarderen van mensen.

Laten wij het maar bij gemeende complimenten houden, iets wat de werkers aan ‘de grote verbouwing’ verdienen. Zoals bijvoorbeeld de meisjes van de verf- en beitsfabriek, Renata en Roelien (zie foto). Zij hebben vele vierkante meters steigerhout voorzien een beschermende laag beits en een ander onbestendig goedje. In hun enthousiasme hebben ze de wand achter de (toekomstige) bar van zoveel lagen voorzien dat hun eerdere werk ietwat lichter is/lijkt; zo hou je jezelf wel aan het werk.

Het heeft wel als voordeel dat ze weer een dagje met hun mannen, Bernd en Pieter mogen samenwerken. Die twee zijn, worden, blijven, blijken, heten, dunken enz. redelijk allround. In hun beoordeling van al hun voorgangers gedragen zij zich als wel als de tandartsen bij een overgekomen patiënt … ’pff. wat heeft dié gedaan, dat ziet er niet best uit’.

Voor de elektra waren er naast de inmiddels vaste bemanning (bijvoorbeeld Marcel en Nick) twee nieuwe sterren ingevlogen. Dennis Veen blijkt een kei in alles wat met draadjes en het doorverbinden daarvan te maken heeft.  De tweede ingevlogen versterking was Godfriet van der Leen. Op onnavolgbare wijze  laat hij zijn vakwerk en -kunde zien.

Het aanschaffen van een batterij haspels en stekkerblokken werd door de binnenhuischirurgen (Eugenie Israël en Eric van Groeningen) minder briljant gevonden om o.a. het lichtplan vorm te geven.

Dat lichtplan, nu we ‘t er toch over hebben, dat wordt een hele operatie en zal onze kantine, naast de verdere metamorfose, een geweldige uitstraling geven.

Het zal de kers op de taart zijn.

Om de verlichting boven de nieuw te plaatsen bar aan te kunnen brengen moest ‘even’ de ijzeren balk worden opgeschoven; iets waar de vaste crew toch tegen op zag. Gelukkig hebben we vrienden zitten bij B.C.-metaal, die het wel ‘even’ kwam doen; ieder zijn vak, dank!

We hebben zo veel geluk, met onze vrijwilligers en sponsoren.  Want zoals B.C. Metaal ons geholpen heeft, zo was dat ook het geval bij een kleine ‘binnenhuise’ overstroming. Je neemt aan te weten waar de vloerverwarming loopt, maar dan zie je dat aannames altijd link zijn.  Eén telefoontje en de hulp bleek nabij en het werd opgelost; ook hiervoor dank!

Om alle draadjes en draden, leidingen én de grote slurf van de bierpomp ongehinderd door het gebouw te laten gaan moesten een aantal gaten worden geboord. Jeroen Dolstra, alom bekend als gatenmakert werd daarvoor naar voren gesleept. Het gatenboren was niet zo het punt, maar het omwisselen van de boren bleek een uitdaging, die voor wat tijdsverlies (lees – investering) zorgde.

Kortom, er is weer een hoop gedaan en het begint vorm te krijgen; Ingrid, Bert, Sanne, Natasja, ook jullie weer bedankt. Onze Ton Mets gaat volgende week de vloer schoonmaken; dus kan je nagaan hoe ver ze onder leiding van die jongen van Heijmans al gekomen zijn. 

Het herstelwerk van Rein Westra aan de vloer zal komende week in de schijnwerpers worden gezet; hij moet eerst nog ff voegen!!

Namens de zaag-, schroef-, en schildercommissie

Leo Rauch


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Geen aankondigingen.

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

De Staelenhoef [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Actiforce [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Overhees [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Dam [kopie]
Optimum [kopie]
GeldNL [kopie]
Wonnink [kopie]
Growfun [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Hoogt [kopie]
Hufman Autorijschool [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Van Hal [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Bloemendael [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Postcodestroom [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
De Jong [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
KOK [kopie]
Van Doorn [kopie]
Boedelz [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Heineken [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Smorenburg [kopie]
Hengel [kopie]
Yourlease [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Bres [kopie]
Dijkstra [kopie]
ING [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Stalenhoef [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Reijerse [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Janalleman Studio [kopie]
Brouwer [kopie]
Kostencheck [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Smurfit Kappa [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
MidCoat [kopie]
Sportivun sportkampen [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88