SO Soest
SO Soest
Iedereen is welkom bij SO Soest

Iedereen is welkom bij SO Soest

Leeuwen zijn goed bezig

Leeuwen zijn goed bezig

Miquel van Ginkel en Zakharia Lamhamdi versterken selectie

Miquel van Ginkel en Zakharia Lamhamdi versterken selectie

Nationale Voetbaldag

Nationale Voetbaldag

SO Soest, ons startkapitaal in drie delen - deel 3

Woensdag 09 juni 2021

SO Soest mag zich gelukkig prijzen met de mannen die invulling geven aan de jeugdvoetbalvisie en – opleiding binnen onze vereniging.

Het is weinig clubs gegeven die voor de onder- , midden- én bovenbouw iemand hebben staan die invulling geven aan dat wat SO Soest wil, kwaliteit in al zijn vormen en vooral plezier in het spelletje en het samen zijn, het samen zijn als vereniging (van mensen) .

Zij zijn er, gelijk aan de jeugdcommissie, mee bekend, dat zij in opzet en bedoelingen het nooit iedereen naar de zin kunnen maken. Sterker nog, wanneer je als leidinggevende geen commentaar krijgt, doe je niet veel.  Zij rekenen en hopen ten alle tijden op uw positief bedoelde op- en aanmerkingen. Hun motto is ‘samenwerken‘.

Deze dagen hebben wij Thijs Janmaat en René Kaats al aan u voorgesteld. We sluiten af met de oudste: de HJO bovenbouw

Namens de jeugdcommissie

Leo Rauch

 

Wilfred Janmaat

Komend seizoen 2021/2022 mag ik wederom de functie van HJO Bovenbouw uitvoeren bij de vereniging waar ik inmiddels meer dan 50 jaar actief voetballend lid ben.  Op verzoek van jeugdvoorzitter Leo (de man van de ideeën en geen woorden maar daden) moesten we ons nog maar eens voorstellen. Voetballend momenteel in de JO 60-1, maar dit stukje moet vooral gaan over de HJO-functie. Samen met René Kaats (Middenbouw) en Thijs Janmaat (Onderbouw) ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering van het technische jeugdbeleid bij S.O. Soest. Twee jaar geleden begonnen we aan deze klus. Met vallen en opstaan kan ik rustig zeggen dat we binnen de opleiding van zowel de spelers van de breedteteams als  de selectieteams meer structuur hebben ingebracht. Als je gemiddeld vier dagen in de week rondom trainingen en wedstrijden om je heen kijkt dan geniet je van de wijze waarop leiders/trainers van zowel de breedte-en de selectieteams de jeugdleden met plezier op hun eigen niveau hun hobby uit laten voeren. 

De vereniging is trots op de vele vrijwilligers, maar er is altijd plaats voor meer. Bij de selectieteams zijn we de afgelopen jaren begonnen met het invoeren van een zes-weken-cyclus waarbij de trainers vastgestelde spelprincipes mee krijgen om mee te nemen tijdens hun trainingen. Trainers zijn enthousiast over deze werkwijze en met hulp van de moderne communicatiemiddelen werd al snel oefenstof onderling gedeeld.

Komend seizoen starten we met een nieuw team, zoals al eerder op de site heeft gestaan. De ervaring heeft geleerd dat de overstap vanuit de jeugd (O19) naar de A-selectie voor veel spelers net iets te groot is. Met een nieuw O23-team kunnen we de (jonge) talenten hopelijk klaar stomen om binnen één of enkele jaren de stap wel te maken naar de A-selectie. Een voordeel is dat de O23 op zaterdag kan blijven spelen en dat deze spelers ook op de zondag nog mee kunnen doen bij een eerste en/of tweede elftal. 

De ambitie is om binnen nu en enkele jaren alle eerste jeugdselectieteams op divisieniveau te krijgen, er loopt zoveel kwaliteit binnen onze jeugd zowel bij spelers als (jonge) trainers dat dit mogelijk moet zijn. Daarbij wil ik een compliment geven aan de HJO Onderbouw Thijs en de vele jonge trainers in de Onderbouw. Thijs krijgt het iedere keer weer voor elkaar om voornamelijk S.O. Soest-spelers uit vooral de O19 en O17 teams als trainers te koppelen aan de teams uit de onderbouw. Veel van deze trainers/spelers laten nu al zien dat ze niet alleen kunnen voetballen maar ook een trainerscarrière voor de boeg hebben.

Voor het komend seizoen is uiteraard de hoop dat de competitie weer gewoon gaat starten, dat we onderbrekingen i.v.m. Covid 19 achter ons hebben  gelaten zodat we de onderlinge wedstrijden, waar iedereen ook wel een beetje klaar mee is, snel kunnen vergeten.

Met sportieve groet,

Wilfred Janmaat

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Geen aankondigingen.

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube

Onze vendeliers

Hoogt [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
ING [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Dam [kopie]
Bloemendael [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Actiforce [kopie]
Growfun [kopie]
KOK [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Kostencheck [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Wonnink [kopie]
Sportivun sportkampen [kopie]
Boedelz [kopie]
Hufman Autorijschool [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Zwart Mul [kopie]
GeldNL [kopie]
Reijerse [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Optimum [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Van Doorn [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Overhees [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
MidCoat [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Yourlease [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Heineken [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Smorenburg [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Smurfit Kappa [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Hengel [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
De Jong [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Janalleman Studio [kopie]
Brouwer [kopie]
Bres [kopie]
Van Hal [kopie]
Dijkstra [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@so-soest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88