Succesvol Veleka ITT

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Quick JO10-4 - SO Soest JO10-3

Zondag 19 november 2017

Deze zaterdag moesten onze jongens van JO10-3 tegen Quick JO10-4 spelen. Dit team stond bovenaan de ranglijst dus we konden een moeilijke wedstrijd verwachten. Dit bleek ook het geval want onze Amersfoortse vrienden waren veruit de beste ploeg die we tot nu toe tegenover ons gehad hebben. Veel grote jongens en vrijwel geen zwakke spelers in dit team. Sommige hadden een voorzet in huis waar menig profvoetballer jaloers op kon zijn.

Toch konden wij een minuut of tien redelijk tegenstand bieden, maar een tegendoelpunt was helaas niet te voorkomen.

Ook wij lieten goede aanvallen zien waarbij er goed overgespeeld werd en uit een van deze aanvallen kon Jan scoren. Helemaal zeker ben ik er niet meer van maar ik geloof dat dat de 1-4 was. Met rust stond de stand van 1-5 op het scorebord en hier konden wij best tevreden mee zijn want zoals ik al zei, tegen dit team waren wij helaas niet opgewassen.

In de tweede helft konden wij via Abel nog 2 doelpunten meepikken. De eerst was een schot die via de onderkant van de lat achter de lijn stuiterde. De goed leidende scheidsrechter was zo sportief om dit doelpunt toe te kennen. Dit hebben wij in het verleden ook wel eens anders meegemaakt.

Het tweede doelpunt van Abel schoot hij vanuit eigenlijk een onmogelijke positie hard in de rechter bovenhoek.

Dat Quick er ondertussen al een stuk of 5 had bijgemaakt mocht de pret niet drukken. Na een redelijke 2e helft van ons was de uiteindelijke stand 3-12 voor Quick. De komende 3 wedstrijden krijgen wij tegenstanders die wat gelijkwaardiger aan ons zijn, dus ik voorspel dat we uit deze potjes nog wel wat punten kunnen pakken.