SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Wees bewust langs de lijn

Wees bewust langs de lijn

Stunt JO14-4

Stunt JO14-4

Prima wedstrijd tegen De Meer

Prima wedstrijd tegen De Meer

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Verdonk Trappen: echte specialisten

Woensdag 08 september 2021

‘Trappenfabricage is hightech’

De aftrap voor weer een nieuw vendeliersseizoen is op woensdag 25 augustus als we om 7:45 te gast zijn bij Verdonk Trappen aan de Nieuwegracht 32. Zoals gebruikelijk worden wij verwelkomd door Raymond Verdonk en Koen Kleter. Verdonk Trappen is niet helemaal ongeschonden uit de crisistijd gekomen. Raymond is door het coronavirus getroffen. Het gaat gelukkig nu weer goed met de Soester trappenondernemer, maar een corona-infectie komt voor een ondernemer nooit gelegen.

Jarenlange ervaring
Raymond en Koen, tezamen goed voor meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van de trappenfabricage beleven nog elke dag plezier in hun werk.
Koen: ,,Dat plezier moet je ook wel hebben om up-to-date te blijven. Er is in de loop der jaren wel het een en ander veranderd in ons metier. Was het vroeger een typisch werk voor vaklui met gouden handjes en hamer en beitel, tegenwoordig is de fabricage van trappen een hightech kunstje geworden.”
Raymond: ,,Met name door het intreden van CNC-machines, waarvan wij er momenteel drie hebben. De laatst aangeschafte is een vijfassige robotmachine die voorzien is van de meest futuristische programmatuur. Hiermee kunnen we vrijwel alle wensen van opdrachtgevers inwilligen en dat in een beperkt korte tijd.”

Goed gevulde orderportefeuille
Raymond: ,,Gedurende de gehele coronaperiode hebben we geen gebrek aan opdrachten gehad. We zijn wat dat betreft optimistisch over de toekomst. Er gaat de komende jaren veel gebouwd worden in Nederland en wij zullen daar ongetwijfeld een graantje van meepikken. Onze naam is gevestigd en dankzij de goede naam van Verdonk Trappen zitten we niet om werk verlegen.”

Prijsstijgingen grondstoffen
Al maanden is bekend dat tijdens de crisis het verkrijgen van grondstoffen/halffabricaten een probleem kan vormen met als bijkomend verschijnsel hoge prijzen. Dit heeft in vele gevallen gevolgen voor prijsstellingen van projecten. Zo ook voor Verdonk Trappen. De houtprijzen zijn fors gestegen en calculeren is vaak lastig vooral als het grotere opdrachten betreft. Daarom moet Verdonk Trappenj tegenwoordig goede afspraken maken en deze schriftelijk bevestigen zodat geen misverstanden kunnen ontstaan.

Vakmanschap
Koen: ,,Wat ons heel erg geholpen heeft is dat we de beschikking hebben over toppersoneel, ervaren en dedicated. Specialisten waarvoor geen zee te hoog is. We beschikken over een behoorlijk aantal vaste opdrachtgevers. Daarnaast verwerken wij ook veel eenmalige opdrachten, zowel zakelijk als particulier. Onze branche is redelijk te overzien met tussen de vijftien en twintig gekwalificeerde ondernemingen. Waar de grote jongens meer in serie werken doen wij, naast projectopdrachten, ook veel enkelvoudige opdrachten.”

Milieubewust ondernemen
Raymond: ,,Doordat we zijn aangesloten bij  de Nederlandse Branchevereniging van Timmerfabrikanten hebben onze fabricaten een KOMO-keurmerk en leveren wij producten met een FSC-keurmerk. Hierdoor zijn wij ervan verzekerd dat de flora en fauna in gebieden waar onze grondstoffen vandaan komen zo veel mogelijk met rust gelaten worden en de rechten van de lokale bevolking worden gerespecteerd.

Verbouwplannen? Vergeet dan niet om een bezoek te brengen aan de showroom van Verdonk Trappen, waar de adviseurs u onder het genot van een kop koffie van advies voorzien om een geplande verbouwing succesvol te laten verlopen.
Verdonk Trappen is gevestigd op het industrieterrein ‘De Grachten’ aan de Nieuwegracht 32. Telefoon 035 – 6013591 of via e-mail
info@verdonktrappen.nl
website: www.verdonktrappen.nl
 

Tekst: Aat Visser


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Antibarbari - SO Soest Zondag 3 maart 14:30 uur
SO Soest - Abcoude Zondag 10 maart 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Dam [kopie]
Overhees [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
De Jong [kopie]
Actiforce [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
BIN System [kopie]
Wonnink [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Reijerse [kopie]
KOK [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Hoogt [kopie]
Dijkstra [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Yourlease [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Brouwer [kopie]
Optimum [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Votrans [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
ING [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Kostencheck [kopie]
Smorenburg [kopie]
WeFulfil [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Boedelz [kopie]
Bikedeals [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
MidCoat [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Bres [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Heineken [kopie]
Hengel [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88