SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Old Blue Stars in het nieuw

Old Blue Stars in het nieuw

Sponsoring voor JO14-1

Sponsoring voor JO14-1

Verdienstelijk gelijkspel tegen Martinus

Verdienstelijk gelijkspel tegen Martinus

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Movement begins here

Woensdag 13 oktober 2021

De titel van dit verslag herbergt de essentie van afgelopen week voor het derde. Het was voor meerdere interpretaties vatbaar. Laten we beginnen met de belangrijkste! In het vorige verslag heeft u mogen lezen dat er hard gewerkt wordt aan een nieuwe sponsor voor het derde. In welke precieze vorm dit is, zal moeten blijken. Echter, met bovenstaande drie woorden werd er direct gekozen voor een uitdaging en tevens een stimulans. De uitdaging lag in het feit dat er nogal wat mailwisselingen, belletjes, appjes en tekeningen de revue moesten passeren om een en ander in beweging te krijgen. Nou kan ik u alvast vertellen dat het resultaat er mag zijn, maar zolang het een groot geheim voor de spelers is zal u er hier niets van zien of verder over lezen. Dat de deal nu rond is getuigt van klasse, voor eenieder die hier zijn steentje aan bij heeft gedragen. De sponsor zal, geheel volgens Soest 3 normen, in het zonnetje gezet gaan worden en u leest / ziet dit dan op deze website.

Daarnaast heeft u vorige week mogen lezen over het doelpunt van de O23 boys. Dit had nogal wat gevolgen, want de goal van Thijmen zorgt voor nogal wat reacties, met name vanuit de hoek van Harderwijk. Men vond de vergelijking met dolfijnen niet fijn, kamervragen heeft het gelukkig nog niet opgeleverd maar de bijnaam flipper ging misschien wat ver voor hem. Nou heeft Thijmen geluk, want hij is zijn bijnaam al direct kwijt na afgelopen weekend. Dit heeft hij niet aan zichzelf te danken, maar aan de vaste keeper van het derde. Die besloot om op geheel eigen wijze aandacht te gaan geven aan flipper en zijn bewegingen. Dat hij dat uitgerekend in een weekend deed waarin hij hard nodig was, is hem vergeven. Dat het  lijkt op een "bewussie", daar zijn de meningen het nog niet over eens. Want kreeg hij vorige week niet te horen dat hij afgelopen seizoen de beste keeper bij de senioren was geweest? Nou was dit alleen maar een eerzame vermelding waard (er werden maar 2 wedstrijden in het seizoen gespeeld), maar toch. De flipperactiviteiten van hem kunnen nog wel eens een staartje voor hem krijgen, maar u zal hier meer over horen na 5 November.

En wat deden dan al die andere mannen dit weekend? Tja, hoe zullen we het zeggen? We kunnen het maar beter niet over de voetbalactiviteiten hebben. Zij gingen vrijdag echter voor een unieke teambuilding activiteit. Onder de bezielende leiding (en organisator) van de linksback wiens enkels alle kanten kunnen uitvliegen werd de bowling Overhees bezocht. Voor wie er nog nooit geweest is, doe dat eens. Alle informatie over hen vindt u hier. Vanaf 17.00 had hij een instuif geregeld, die echter door enkelen werd begrepen. Dat het gros slechts enkele minuten voor aanvang van het toernooi binnenkwam zegt iets over de bewegingsvrijheid van menig speler. Na anderhalf uur bowlen was er een duidelijke winnaar zichtbaar en werd het diner opgezocht. Ook dit was weer subliem geregeld en de mini-pins na afloop maakten het feest compleet. Een uitermate geslaagde avond waarbij de heupen voldoende losgemaakt zouden moeten zijn voor de zondagse wedstrijd.

Echter, helaas zal de titel van dit verslag geen afspiegeling zijn van de wedstrijd. Tenminste, niet als je het vanuit het Soester oogpunt bekijkt. Met Jeroen D op doel deed het derde wat zij die dag kon, maar het mocht niet baten. Een complete offday mogen we wel zeggen. Al leert de historie dat er eigenlijk nooit een goed resultaat in het Hooglandse gehaald wordt, deze zondag was toch wel een dipje op het voor de rest geslaagde weekend. Het is dus even uithuilen, vooral de pijntjes laten genezen en uitkijken naar weer een nieuw weekend. Dan is het de bedoeling dat het derde de rug weer recht, dat de beweging alleen op het veld (binnen de lijnen) plaatsvindt en dat NFC zonder punten terug kan gaan naar het Amstelveense. We gaan het zondag meemaken, u bent natuurlijk van harte welkom op de Bosstraat-Oost om eens te komen kijken naar het derde, waar "movement begins".

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

SO Soest - SDZ Zondag 7 april 14:00 uur
VFC - SO Soest Zondag 14 april 14:00 uur
SO Soest - DSOV Zondag 21 april 14:00 uur
Voetbalkamp Maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei 
Roda'23 - SO Soest Zondag 5 mei 14:00 uur
SO Soest - Bloemendaal Zondag 12 mei 14:00 uur
ZSGO/WMS - SO Soest Maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) 14:00 uur
SO Soest - Hooglanderveen (DAG VAN DE CLUB) Zondag 26 mei 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Brouwer [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Smorenburg [kopie]
Votrans [kopie]
KOK [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Dijkstra [kopie]
Hoogt [kopie]
Hengel [kopie]
Reijerse [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Catering Centraal [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
WeFulfil [kopie]
Wonnink [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Dam [kopie]
MidCoat [kopie]
Boedelz [kopie]
Actiforce [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Optimum [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
ING [kopie]
Bres [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Bikedeals [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
BIN System [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Kostencheck [kopie]
Yourlease [kopie]
De Jong [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Overhees [kopie]
Heineken [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88