SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Wees bewust langs de lijn

Wees bewust langs de lijn

Stunt JO14-4

Stunt JO14-4

Prima wedstrijd tegen De Meer

Prima wedstrijd tegen De Meer

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Bouwbedrijf J. Mekenkamp van plintje tot complete woning

Zaterdag 01 januari 2022

In een tijd van acht jaar kan er veel veranderen. Jaap Mekenkamp weet daar alles van. In 2014 startte hij met zijn eigen onderneming. Uit zijn netwerk van familie, vrienden en kennissen kreeg hij zijn klanten voor bouw- en verbouwwerkzaamheden. Anno 2022 is Bouwbedrijf J. Mekenkamp uitgegroeid tot een bouw- en aannemingsbedrijf met een team van zeven professionals dat dagelijks bezig is met nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en onderhoud. Aan een nieuw hoofdstuk wordt momenteel volop geschreven. Met de verhuizing naar Oostergracht 17-05 beschikt Mekenkamp over een locatie waar de werkzaamheden nog beter georganiseerd en voorbereid kunnen worden.

Breed inzetbaar
Het is hard gegaan erkent Jaap. ,,Mond-tot-mondreclame is altijd de beste promotie en blijkbaar doen wij iets goed, want men weet ons te vinden. Ik hoef niet te vertellen dat het de afgelopen maanden extreem druk is in de bouwwereld. Ook wij hebben dat ondervonden. Wij zorgen er altijd voor dat er ‘lucht’ in de agenda is. Ons streven is namelijk dat we zowel grote als kleine klussen kunnen en willen doen. Je moet ook iemand kunnen helpen die met een kapotte deur zit of waar een plintje moet worden vervangen. Wij kunnen veel en zijn breed inzetbaar, van plintje tot het bouwen van een huis.”

Drive
Wanneer een potentiële klant zich meldt voor het vakmanschap van Jaap en zijn team kan hij rekenen op brede deskundigheid op het gebied van moderne en toekomstgerichte woningbouw. Jaap: ,,De bouw wordt gedaan volgens de modernste eisen en technieken. Als bedrijf moet je daar in meegaan. De vooruitgang is niet tegen te houden. Wij bekwamen ons met onze mensen in de nieuwste technieken voor duurzaam bouwen. Je kunt rekenen op het directe en persoonlijke contact met het bouwteam dat jouw woning realiseert. Kwaliteit, samen en oplossingsgericht zijn onze kernwaarden. Wij hebben de drive om het samen met de klant zo goed mogelijk te doen.”

Totaalpakket
Jaap Mekenkamp biedt een totaalpakket aan, zo vertelt hij: ,,Wil je jouw complete woning verbouwen? Dan heb je met ons één partij die het hele project tot in de puntjes coördineert en uitvoert. Dat maakt je bouwavontuur wel zo overzichtelijk en efficiënt. De mensen van ons team zijn sociaal, communicatief sterk en perfectionisme is voor hen vanzelfsprekend. Onze prioriteiten: duidelijke afspraken, goede communicatie gedurende het proces en proactief handelen zijn onze prioriteiten.”

,,Je kan bij ons aankloppen voor onder andere nieuwbouw, verbouw en uitbouw en dat doen wij met een doeltreffende werkwijze. Wij gaan eerst met jou om de tafel om de ideeën te bespreken. Uiteraard tonen wij zelf initiatief en dragen wij alternatieven aan, maar de suggesties en droomwensen van de klant proberen wij zoveel mogelijk te eerbiedigen. Met elkaar komen we er altijd uit. Het realiseren van de opdracht is onze doelstelling. Dat wij dat nu kunnen doen met ondersteuning van een professionele locatie vanaf de Oostergracht geeft ons vertrouwen voor een sterke kwalitatieve groei in de komende jaren.”

Bouw-en aannemingsbedrijf J. Mekenkamp B.V. is ook beschikbaar voor alle gerelateerde bouw van bijvoorbeeld erker, serre, garage of dakkapel. Voor meer informatie of een offerte:

035-8885021

06-52006776

www.jmekenkamp.nl
info@jmekenkamp.nl
Oostergracht 17-05

Tekst en foto: Peter Beijer


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Antibarbari - SO Soest Zondag 3 maart 14:30 uur
SO Soest - Abcoude Zondag 10 maart 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Soester Duinen Restaurant [kopie]
Hengel [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Actiforce [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
WeFulfil [kopie]
MidCoat [kopie]
Bikedeals [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Optimum [kopie]
Brouwer [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
De Jong [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
BIN System [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Reijerse [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Smorenburg [kopie]
KOK [kopie]
Heineken [kopie]
Zwart Mul [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Kostencheck [kopie]
Wonnink [kopie]
Boedelz [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
ING [kopie]
Bres [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Overhees [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Hoogt [kopie]
Yourlease [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Dijkstra [kopie]
Dam [kopie]
Votrans [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88