SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Wees bewust langs de lijn

Wees bewust langs de lijn

Sponsoring voor JO14-1

Sponsoring voor JO14-1

Prima wedstrijd tegen De Meer

Prima wedstrijd tegen De Meer

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

BINsystem gespecialiseerd in straatmeubilair

Donderdag 20 januari 2022

Dave Klarenbeek: ‘Wij hebben de perfecte oplossingen’

Dave Klarenbeek pakt een pompwagen, schuift deze onder een pallet en sommeert Jan Blankestijn om daar plaats op te nemen. Terwijl hij de pompwagen met passagier voorttrekt schetst de jonge Soester de situatie. ,,Zo werken wij bij BINsystem. Ik trek de kar van het bedrijf en Jan is het vangnet.”

Jan Blankestijn (eigenaar) en Dave Klarenbeek (salesmanager) weten van alles over de voordelen én de mogelijkheden van straatmeubilair, de business van BINsystem.

Duurzame oplossingen
Dave: ,,Wij zijn gespecialiseerd in duurzame oplossingen voor het tegengaan van overlast van (zwerf)afval, ongedierte en hondenpoep. Onze producten hebben een lange levensduur, goed voor de duurzaamheid dus, zijn hufterproof en onderhoudsvrij. De vuilnisbakken, peukenzuilen, blikvangers (de BINswinger genoemd) en andere producten van BINsystem kunnen wij op maat leveren. Denk aan kleur en vormgeving.  We hebben vier maten/volumes in elke gewenste RAL-kleur.  Het is daarbij mogelijk om de producten te voorzien van logo van de betreffende organisatie, gemeente of vereniging. De bakken kunnen worden uitgebreid met diverse afsluitkleppen, asbakken, modules voor hondenpoep en montagemogelijkheden zoals aluminium palen!

Dave geeft een voorbeeld. Met een knipoog vertelt de selectiespeler van SO Soest: ,,Op het nieuwe sportcomplex van v.v. Hees hebben wij de vuilnisbakken met logo geleverd. Rood? Ha, ha, nee, de club had opmerkelijk genoeg gekozen voor het SEC- of VVZ-groen.”

Kunnen wij de vuilnisbakken en de hondenpoepbakken van BINsystem ook in Soest tegenkomen vragen wij aan Jan Blankestijn. ,,Helaas nog niet. De gemeente Soest heeft gekozen voor een andere oplossing. In het kader van ‘Koop Lokaal’ zou het toch mooi zijn als een Soester bedrijf het straatbeeld zou kleuren met straatmeubilair. We gaan in 2022 opnieuw een poging wagen.”

Dave krijgt van Jan alle gelegenheid om zich te ontwikkelen. ,,Elke dag is weer anders. Ik hou mij bezig met de organisatie rondom de inkoop, verkoop en het transport. Daarnaast zit ik achter de rekentafel als er een aanvraag binnenkomt. Momenteel ben ik bezig met de aanvraag voor een dierentuin. Welke? Dat weet ik niet. De aanvragen komen hoofdzakelijk binnen via distributeurs die voor overheden en bedrijven werken.”

Sidebar
In een hal aan de Ferdinand Huycklaan geven Jan en Dave een rondleiding. De indrukwekkende voorraad laat zien dat het assortiment uitgebreid is. Jan toont een product uit een andere categorie waarin zijn bedrijf zich heeft gespecialiseerd. ,,Met het label Alcoparts handelen wij in sidebars exclusief voor Mercedes-Benz en Volkswagen. De sidebar beschermt het voertuig tegen lak- en carrosserieschade. 

Naast BINsystem en de Sidebar is Jan actief met GrowFun dat zich onder meer specialiseert in biologisch afbreekbare potten voor tuin en terras. Jan: ,,Het is een van de vele producten uit het assortiment van GrowFun. Goed te zien is dat in deze bundelingen van bedrijven/producten één ding nadrukkelijk naar voren komt. Wij staan achter onze producten, stralen vertrouwen uit in en naar elkaar toe maar ook richting de klanten. Met een goede dosis humor en plezier handelen wij.”

Dave: ,,Wij gaan voor de uitdaging. Als een opdrachtgever zelf denkt dat zijn wens lastig in te vullen is weten wij dat we hem met een kans van tien tegen één toch kunnen helpen. Dat doen we bovendien tegen een scherpe prijs. Stel ons maar op de proef!”

BINsystem
Tel.: 035 751 6000 

sales@binsystem.nl
www.binsystem.nl   

Tekst en foto: Peter Beijer


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

SO Soest - Abcoude Zondag 10 maart 14:00 uur
DCG - SO Soest Zondag 17 maart 14:00 uur
SO Soest - Sporting Martinus Zondag 24 maart 14:00 uur
SO Soest - SDZ Zondag 7 april 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Verdonk Trappen [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Kostencheck [kopie]
Brouwer [kopie]
Optimum [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Reijerse [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Yourlease [kopie]
Smorenburg [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Bikedeals [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Reto internetburo [kopie]
KOK [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Boedelz [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Bres [kopie]
Hoogt [kopie]
Actiforce [kopie]
De Jong [kopie]
BIN System [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Dijkstra [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Heineken [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Overhees [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
WeFulfil [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
MidCoat [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Votrans [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Dam [kopie]
Hengel [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
ING [kopie]
Wonnink [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88