SO Soest
SO Soest
Het eerste elftal
Wees bewust langs de lijn

Wees bewust langs de lijn

Sponsoring voor JO14-1

Sponsoring voor JO14-1

Prima wedstrijd tegen De Meer

Prima wedstrijd tegen De Meer

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Adra, we share because we care

Woensdag 23 februari 2022

Gebr. Beijer sponsort ADRA

Christa Breure van hulp- en ontwikkelingsorganisatie ADRA leidt ons rond in het onderkomen van ADRA Share & Care dat door inzet van vrijwilligers en sponsors is gerealiseerd. Zij is zichtbaar trots op het fraaie eindresultaat. Ze wijst naar een doek waarop de namen en logo’s van sponsors vermeld staan. Een van die sponsors is een oude bekende: Gebr. Beijer, u weet wel, van de containers en het zand en grind.

De trouwe SO Soest-sponsor Gebr. Beijer doneert graag zijn vendeliersruimte aan ADRA. ,,Gewoon omdat ze goed werk doen”, vertelt Jeroen Beijer ons. Afijn, wij dus naar Huis ter Heide waar we onder de indruk raken van het vele werk, de perfecte organisatie en de passie om mensen, nationaal en internationaal, te helpen. 

Stella Bemah, projectmanager en fondsenwerver Christa ontvangen ons. Zij vertellen: ,,ADRA is in 1991 opgericht. Wij zetten ons wereldwijd in voor sociale en economische gelijkheid en bestrijding van structurele armoede, óók in Nederland. Wij werken samen met partnerorganisaties en lokale gemeenschappen.”

Trots op eigen ruimte
Een eigen plek om activiteiten te organiseren en spullen op te slaan werd gevonden op het landgoed Oud Zandbergen in Huis ter Heide. Christa: ,,Het voormalige scoutingsgebouw was in slechte staat, maar dankzij veel vrijwilligers en meer dan negentig sponsors hebben wij het op kunnen knappen. Wij zijn hier echt heel trots op. Het is een  prachtige lichte en open ruimte geworden. We werken hier met duurzame materialen op een eigen plek waar iedereen van harte welkom is en waar veel mooie ontmoetingen kunnen plaatsvinden. Waar zelfgemaakte spulletjes en tweedehands artikelen een goede bestemming vinden en waarvan de opbrengst goed terecht komt. Een plek waar creativiteit, plezier en samenwerking hand in hand gaan.”

Christa stapt door de imposante schuifpui, geschonken via een sponsor en wijst op de houten wandbekleding. ,,Allemaal uit goedheid geschonken. Onze organisatie is vanuit een christelijke grondslag opgericht. Ik zie al deze warmte als knipoogjes van God. Overigens bieden wij hulp aan mensen van allerlei gezindten, gelovig of ongelovig. Daar maken wij geen onderscheid in.”

Het piepkleine keukentje behoeft uitbreiding. ,,Daar hebben wij een offerte voor liggen van € 854,00. Dat geld hebben wij niet, maar hopelijk is er een sponsor die zijn naam wil geven aan de uitbreiding van onze keuken.”

Eijkelenboom Kinderfonds
ADRA zet zich nationaal en internationaal in. Zo is er het Eijkelenboom Kinderfonds waarin bedrijven en/of particulieren voor een bedrag van € 10,00 per maand een kind kunnen 'adopteren'. ,,Met de steun van het ADRA Eijkelenboom Kinderfonds gaan ruim 700 kinderen naar school in Pakistan, Madagaskar en Nepal. Door het volgen van kwaliteitsonderwijs krijgen de kinderen een eerlijke kans op een toekomst zonder armoede. Via onze website bestaat de mogelijkheid om je op te geven als sponsor. Jouw gesponsorde kind zal contact met je onderhouden via de post.”

De coronacrisis zorgde niet alleen voor veel ziekte en onzekerheid. Het bracht ook ondernemers tot grote wanhoop. Christa: ,,Wij hebben op verschillende plekken in het land geholpen. Zo werden er 1200 kerstpakketten met cadeautjes verdeeld onder kinderen waarvan de ouders cliënt zijn bij een voedselbank. Daarnaast hebben wij ook kerstpakketten naar Macedonië gestuurd.” (zie onderstaand filmpje)

Bedrijven en particulieren die aan willen sluiten bij de community aan sponsors zijn van harte welkom.

Christa: ,,Volg het goede voorbeeld van de Gebr. Beijer. Jeroen hielp ons met de sponsoring van puincontainers bij de realisatie van ons gebouw. Alle hulp is welkom. U kunt ervan op aan dat het goed terecht komt. We share because we care. Vrij vertaald: omdat wij om mensen geven, delen wij. En dat doen onze sponsors ook.”

ADRA Nederland

Amersfoortseweg 18

3712 BC Huis ter Heide

+31 (0)30 691 7584

www.adra.nl

Tekst en foto's Peter Beijer


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

SO Soest - Abcoude Zondag 10 maart 14:00 uur
DCG - SO Soest Zondag 17 maart 14:00 uur
SO Soest - Sporting Martinus Zondag 24 maart 14:00 uur
SO Soest - SDZ Zondag 7 april 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Boedelz [kopie]
Dijkstra [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Kostencheck [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
KOK [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Actiforce [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Bikedeals [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Brouwer [kopie]
Yourlease [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Reijerse [kopie]
De Jong [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Optimum [kopie]
BIN System [kopie]
Overhees [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Bres [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Votrans [kopie]
Dam [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Heineken [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
MidCoat [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
WeFulfil [kopie]
ING [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Hengel [kopie]
Wonnink [kopie]
Smorenburg [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Hoogt [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88