SO Soest
SO Soest
Gezellig Bram Bartels Toernooi

Gezellig Bram Bartels Toernooi

O16-1 blinkt uit in België

O16-1 blinkt uit in België 

O23-1 kampioen!!

O23-1 kampioen!!

Succesvol Veleka ITT

Succesvol Veleka ITT

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

JO17-1 bewijst zichzelf een slechte dienst

Maandag 11 april 2022

Zaterdag de derde wedstrijd in zeven dagen tijd, Voor de één is het lekker en voor de ander is het even bijschakelen. Na de nette overwinningen op VVOG (0-5) en afgelopen dinsdag Hooglanderveen (1-3) deze zaterdag weer een thuiswedstrijd voor de boys. Een tijdstip van 16.00 uur is niet voor iedereen even lekker, maar dat was het tijdstip dat onze wedstrijd begon. Gijs, Micheal en Dirk waren afwezig. Lucca en Boaz van de JO16-1 kwamen onze selectie versterken.

De wedstrijd begon iets later omdat de scheidsrechter iets later was. Maar om 16.15 uur was dan wel de aftrap van deze derby tegen Quick 017-1.

Vanaf minuut 1 liet Soest zien wat ze wilde en dat was de bal. Soest bouwde op en kwam de afspraken goed na, de roulerende middenvelders werden vaak gezocht en Soest had de overhand in deze wedstrijd op dat moment. De opkomende backs waren een plaag voor de club uit Amersfoort en hadden er niet tot nauwelijks een antwoord op. De bal ging van voet tot voet en er werden ook een aantal kansen gecreëerd voor onze boys. We kwamen in de eerst helft vier keer 1 op 1 op de keeper, maar vier keer stond het vizier niet op scherp.

In deze fase hadden we zeker op voorsprong moeten staan, zonde maar er was nog lang te spelen. Quick kon de eerste helft alleen maar tegenhouden en de aanvallen die ze probeerde op te zetten werden vakkundig door een goed georganiseerd Soest onschadelijk gemaakt. Quick probeerde het vooral met lange ballen achter de laatste linie om gevaarlijk te worden, maar ook dat werd niet tot nauwelijks gevaarlijk.

Soest deelde de lakens uit, het was dan ook een wonder dat het met rust 0-0 stond op de Bosstraat-Oost. In de rust hadden we met elkaar door dat we op dit pad moesten doorgaan, als we dat deden kwam het wel goed.

Tweede helft probeerden we op dezelfde voet door te gaan, en probeerden we het middenveld in te spelen. Het ging wat moeizamer dan de eerste helft, maar de opkomende backs waren wederom zeer gevaarlijk voor de uitploeg. Soest speelde op de helft van Quick, maar het was natuurlijk wel oppassen voor de counter bij balverlies.

De eerste 20 minuten van de tweede helft was het veel strijd van beide ploegen en was het spel veel op het middenveld. Toch kreeg Soest weer de beste kansen om een voorsprong te nemen, en dat ook zeker verdiende. Weer kregen we grote kansen met Boele, Meron en Pelle (vrije trap randje 16 meter) maar ook deze troffen geen doel.  Veel corners die soms in onmogelijke situaties niet in de goal belandde. Het zat ons niet mee.

We moesten nog tien minuten, de krachten vloeiden weg bij ons, Quick werd gevaarlijker de laatste minuten en probeerde wat te forceren, in deze fase hadden we ook nog kunnen verliezen want Quick kreeg vijf hoekschoppen en soms met hangen en wurgen hielden we stand op dat moment.

De laatste kans van de wedstrijd was voor ons een voorzet van de rechterkant kwam voor de voeten van Olivier, maar die stond ineens voor de keeper, maar door verkeerde aanname kon de keeper de bal makkelijk oprapen.

De wedstrijd eindigde in 0-0, er zat vandaag meer in voor ons. Maar we hebben weer geen goal tegen  en weer niet verloren. Volgende week de volgende test, dan spelen we in Zwolle tegen CSV'28, die de laatste weken ook de punten bij elkaar spelen, en de weg omhoog hebben ingezet.

Een mooie wedstrijd kan het worden volgende week, en ook dan hopen we op weer veel supporters langs de lijn.

Tot volgende week

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Bas Bakker Toernooi Zaterdag 22 juni
Feestje Klup van 100 Zondag 30 juni
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Votrans [kopie]
Kostencheck [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Reijerse [kopie]
WeFulfil [kopie]
KOK [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Hengel [kopie]
ING [kopie]
Brouwer [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Heineken [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
De Jong [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Dijkstra [kopie]
BIN System [kopie]
MidCoat [kopie]
Dam [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Yourlease [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Bikedeals [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Actiforce [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Hoogt [kopie]
Smorenburg [kopie]
Optimum [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Overhees [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Bres [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Wonnink [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Boedelz [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Beijer Gebr [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88