SO Soest
SO Soest
SO Soest
Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Vacaturebank

Kom bij ons team: Vacatures bij SO Soest

Bij SO Soest zijn we constant bezig met het versterken en verbeteren van onze vereniging. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en toegewijde personen die ons vrijwilligersteam komen versterken. Momenteel hebben we twee belangrijke vacatures openstaan waarvoor we jouw hulp nodig hebben. Namelijk: wedstrijdsecretaris senioren en bestuurslid accommodatie. Wil jij een actieve rol spelen binnen onze vereniging en een verschil maken in het sportleven van onze leden? Lees dan snel verder!

Wedstrijdsecretaris Senioren
Ben jij een enthousiaste, georganiseerde sportliefhebber die graag een centrale rol speelt in het reilen en zeilen van onze vereniging? Dan hebben we goed nieuws voor jou! SO Soest is op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris om ons team te versterken, aangezien onze huidige secretaris, Pieter de Gier, aan het einde van het seizoen stopt.

Wat houdt deze functie in?

Als wedstrijdsecretaris bij SO Soest ben jij het middelpunt van de organisatie rondom de seniorenteams, zowel voor vrouwen als mannen, die zowel op zaterdag als zondag spelen. Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

πŸ“Œ Aanspreekpunt voor seniorenteams: Je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor onze teams, en je zorgt ervoor dat zij altijd goed geïnformeerd en ondersteund worden.

πŸ“Œ Plannen en verplaatsen van oefen- en wedstrijden: Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van wedstrijd- en oefenschema's en het reageren op eventuele wijzigingen.

πŸ“Œ Scheidsrechters regelen: Je coördineert de benodigde scheidsrechters voor de wedstrijden.

πŸ“Œ Materialen regelen: Je zorgt ervoor dat alle seniorenteams over de benodigde uitrusting en materialen beschikken.

πŸ“Œ Werken met Sportlink: Je bent vertrouwd met het gebruik van Sportlink, wat essentieel is voor de administratie en planning van de competitie.

πŸ“Œ Indelen van teams: Aan het begin van het seizoen ben jij degene die de teams indeelt, rekening houdend met hun prestatieniveau.

πŸ“Œ Bas Bakker-toernooi: Je speelt een cruciale rol bij het regelen en organiseren van ons jaarlijkse Bas Bakker-toernooi, een hoogtepunt op onze clubkalender.

πŸ“Œ Man van dienst: Je bent verantwoordelijk voor het indelen van de 'man van dienst' en zorgt ervoor dat ze elke week op de hoogte zijn van de geplande wedstrijden.

πŸ“Œ Indelen van nieuwe leden: Je verwerkt aanmeldingen van nieuwe leden via de ledenadministratie en zorgt voor een warm welkom in onze club.

Als wedstrijdsecretaris ben je de spil in de organisatie van Soest en draag je bij aan het succes en de efficiënte werking van onze seniorenteams. Het is een uitdagende, maar zeer lonende rol voor iemand die graag met mensen werkt en gepassioneerd is over sport.

Ben jij degene die we zoeken?
Heb jij organisatorische vaardigheden, ben je communicatief sterk, en heb je affiniteit met voetbal? Wil je meewerken aan een gezellige en dynamische vereniging? Wij zien je reactie met belangstelling tegemoet.

Neem contact op met Pieter de Gier via pieterdegier@hotmail.com

Bestuurslid Accommodatiezaken
Wil jij een directe impact hebben op de faciliteiten en infrastructuur van onze vereniging? Dan is de rol van bestuurslid accommodatiezaken bij SO Soest iets voor jou! Als bestuurslid accommodatiezaken ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van onze accommodatie, zoals onze velden en clubgebouw. Je werkt samen met verschillende partijen om ervoor te zorgen dat onze faciliteiten optimaal worden gebruikt en onderhouden, zodat onze leden kunnen genieten van een veilige en prettige sportomgeving. Wil jij je steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze vereniging en heb je affiniteit met het inrichten en organiseren van faciliteiten? Reageer dan nu voor deze belangrijke rol! Zie hieronder:

Vanwege het vertrek van het zittend bestuurslid Accommodatie zoekt de sportorganisatie SO Soest momenteel naar een gedreven en toegewijd individu om ons bestuur te versterken in de rol van bestuurslid Accommodatie.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Beheer en onderhoud van de accommodatie van Voetbalvereniging SO Soest inclusief het clubhuis, velden, kleedkamers, en andere faciliteiten.
 • Coördineren van onderhoudswerkzaamheden en reparaties in samenwerking met vrijwilligers en externe partijen. Dit Bestuurslid is het hoofd van een team dat zorgdraagt voor verschillende accommodatie gerelateerde taken.
 • Ontwikkelen en uitvoeren van beleidsplannen voor verbetering en renovatie van de accommodatie in lijn met de behoeften van de vereniging en haar leden.
 • Budgetbeheer en rapportage aan het bestuur over de financiële aspecten van accommodatiebeheer.
 • Het vertegenwoordigen van de vereniging bij gemeentelijke instanties met betrekking tot accommodatie zaken.

Wat breng je mee:

 • Een hart voor voetbal en SO Soest.
 • Ervaring met facilitair management is een pre.
 • Goede organisatorische en communicatieve vaardigheden.
 • Vermogen om zelfstandig te werken en initiatief te tonen.
 • Een flexibele mindset.
 • Teamspirit waardoor je goed kan samenwerken met bestuursleden, vrijwilligers en externe partijen.

Als Bestuurslid Accommodatie krijg je de kans om een cruciale rol te spelen in het beheer en de ontwikkeling van onze prachtige accommodatie. Daarmee draag jij bij aan het succes en de groei van onze vereniging.

Interesse?
Als je geïnteresseerd bent in deze uitdagende positie, meld je dan snel! Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Jasper Kuperus –
accommodatie@sosoest.nl
We staan er voor open om deze positie in te vullen als een gedeelde functie tussen twee personen.

Aankondigingen

Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Dijkstra [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Wonnink [kopie]
Kostencheck [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Reto internetburo [kopie]
WeFulfil [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Yourlease [kopie]
Hoogt [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Optimum [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Brouwer [kopie]
Boedelz [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Votrans [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
KOK [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
De Jong [kopie]
Smorenburg [kopie]
Bres [kopie]
Hengel [kopie]
Actiforce [kopie]
Dam [kopie]
ING [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Bikedeals [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Reijerse [kopie]
Overhees [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
MidCoat [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
BIN System [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Heineken [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88