SO Soest
SO Soest
JO11-6 Team van de Week

JO11-6 Team van de Week

Jeugd wint voorronde NK Penaltyschieten

Jeugd wint voorronde NK Penaltyschieten

JO14-4 naar Volendam

JO14-4 naar Volendam

Sterk SO Soest wint van DSOV

Sterk SO Soest wint van DSOV

Nieuws van de jeugdvoorzitter: soms zit je er zo naast, zoveel vrijwilligers én doelpunten

Dinsdag 11 september 2018

We zijn bij SO druk met de voorbereiding voor de Algemene Ledenvergadering van 01 oktober a.s. Daar komen allerlei zaken aan de orde, wat hebben we gedaan afgelopen jaar, wat gaan we doen komend jaar, waar liggen kansen en waar liggen mogelijkheden.

We zijn druk bezig met een sterkte-zwakte analyse, met als doel om tot een Continu Verbeterplan te komen. De uitkomsten daarvan hopen wij op die Algemene Ledenvergadering te kunnen presenteren.

Belendend aan dit gebeuren zijn Armand Trippaers, Dave Klarenbeek en Claudia Vogel druk in de weer om vrijwilligersbeleid te ‘onderzoeken’.  Dat was een punt van aandacht van het bestuur, gaan we wel goed om met vrijwilligers, hoe kunnen we ze behouden, hoe krijgen we ze binnen. U zult na afronding hier zeker mee van horen.

Er is altijd een zoektocht naar vrijwilligers. Wij zijn apetrots dat het de secretarissen en de HJO is gelukt om bijna alle plekjes weer bezet te krijgen; zij hebben dat perfect gedaan en de vrijwilligers zorgen er voor dat de hele machine weer draait.

Op maandagmiddag liep ik op Soest rond en ging kijken naar de training van 17.00 uur. Vorig jaar heb ik een aantal maal mogen helpen. Toen liepen er enthousiaste, gemotiveerde trainers rond en nu wéér. Het mooie was dat het grotendeels nieuwe gezichten waren, maar met eenzelfde instelling. Wij zijn als SO Soest schatrijk met zoveel trainers, leiders, enz, schat-schatrijk.

Even wat namen, Arthur Scherpenzeel, de vader van Setar, Lorraine, Rens Smit, Xander Sijmoins, Egbert Bosman, Joost Zuidema, Robert Westerhok, Wim de Boer, Michel Veldhuizen, Miranda van Barneveld,  Dirk Jan Sloots, Ben van de Sanden, Pa Bouwman, Feyzulla Suna, Tycho Veldhuizen, de vader van Renzo, Bart Hagen, Edwin Presser, John Oudenaller.  Zij worden bijgestaan door de jeugdspelers Julian Verwoerd, Raffi Schrijvers, Stijn Korving, Jens Hartog, Casper de Gooijer,  Ryan Dunnewind, Finn Zoetelief, Sem / Milan van Hengstum, Yusuf Altuntas

Zo even een aantal regels met namen van vrijwilligers die hun tijd en energie geven aan de spelers van SO Soest. Zal zeker te horen krijgen dat we iemand vergeten zijn, maar het is goed bedoeld.

Deze inzet van trainers moét in de toekomst succes opleveren, in spelplezier en punten. Afgelopen zaterdag was weer een doelpuntenfestival in de eerste rond van 8.30 uur. Zeven wedstrijden met 75 doelpunten. De JO13 en de JO11-5 en de JO8-1 scoorden heel enthousiast tien keer. (JO11-5 11x).  De JO9-5 kreeg wat doelpunten tegen maar scoorden zélf ook !

De monsterscores bleven binnenstromen in het wedstrijdsecretariaat. De JO10-4 won met 16-1, maar de JO8-2 kreeg op zijn beurt weer een bak doelpunten tégen. Alleen de JO12-1 speelde gelijk (4-4), bij de overige teams was het met wisselend succes.

In de ronde van 11.00 uur leek de storm ietwat te gaan liggen, echter één overwinning van de JO14-3 en twee gelijkspelen  van de JO10-5 en de MO15-2 is wel wat weinig.

De JO15-3 legde TOV over de knie, de JO17-2 deed hetzelfde bij de Bilt JO17-1, de 16-1 en 15-4 probeerde dat ook bij hun tegenstander, maar dat lukte niet echt.

Martin Faasse floot om 14.00 de JO16-2 en hij mocht 11 keer naar de middenstip wijzen, een zege van 9-2.  Bij onze meiden (wat is de vrouwelijke variant van vlaggenschip) van de MO19-1 werd tienmaal gescoord; mooi verdeeld 5-5

Laat in de middag nog de laatste ronde voor de JO17-1 en 19-3, dat ging niet helemaal naar wens, maar ach…het zijn maar bekerwedstrijden, toch ..

Komende week weer een vol programma, maar wanneer het net zo mooi verloopt als afgelopen zaterdag dan kunnen we weer trots zijn, trots op SO Soest.

 

 

 

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Roda'23 - SO Soest Zondag 28 april 14:00 uur
Voetbalkamp Maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei 
SO Soest - Bloemendaal Zondag 12 mei 14:00 uur
ZSGO/WMS - SO Soest Maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) 14:00 uur
SO Soest - Hooglanderveen (DAG VAN DE CLUB) Zondag 26 mei 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Birkt Benzinestation [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
ING [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Bres [kopie]
Hoogt [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Overhees [kopie]
Kostencheck [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Wonnink [kopie]
Hengel [kopie]
Brouwer [kopie]
Heineken [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Dam [kopie]
Bikedeals [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Smorenburg [kopie]
WeFulfil [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Actiforce [kopie]
Dijkstra [kopie]
KOK [kopie]
Postcodestroom [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
MidCoat [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Votrans [kopie]
BIN System [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
De Jong [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Optimum [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Boedelz [kopie]
Reijerse [kopie]
Yourlease [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88