SO Soest
SO Soest
JO11-6 Team van de Week

JO11-6 Team van de Week

Jeugd wint voorronde NK Penaltyschieten

Jeugd wint voorronde NK Penaltyschieten

JO14-4 naar Volendam

JO14-4 naar Volendam

Sterk SO Soest wint van DSOV

Sterk SO Soest wint van DSOV

Nieuwe reclameborden bij SO Soest

Vrijdag 28 februari 2020

Recent heeft onze sponsorcommissie weer een aantal nieuwe reclameborden mogen plaatsen langs het hoofdveld.
Dit zijn de nieuwe sponsors:

 

Veleka Logistics, voorheen genaamd Fresh Freight, heeft vele jaren ervaring op het gebied van wereldwijde logistieke dienstverlening. Met een klein maar enthousiast en toegewijd team organiseren zij bijzonder snel en wereldwijd logistieke diensten. Er wordt gezorgd voor de import en export van producten zonder onnodige kosten, onprettige verrassingen en ergernissen voor de klant. Veleka logistics is lid van IATA en AEO (Authorized Economic Operator) gecertificeerd, daardoor profiteert de klant direct van o.a. een snellere afhandeling en inklaringen bij de douane. Klanten met “tijdkritische producten” zoals groenten, bloemen en medicijnen, kunnen vertrouwen op een compleet pakket logistieke diensten:•Transport •Warehousing •Afhandeling •Douanefaciliteiten •Fytosanitaire diensten •Export
Veleka Logistics, website: www.velekalogistics.com

 


Cafe Bar d’Oude Enghe is een gezellig bruin eetcafé in Soest met net even iets extra's.
Uw gastvrouwen Jiska van Beek en Tineke van Daatselaar heten u van harte welkom voor een gezellig drankje. Bovendien heeft d'Oude Enghe een heerlijke lunchkaart en een fantastische dinerkaart. Buiten de kaart om serveren ze ook steeds verschillende heerlijke gerechten. D’Oude Enghe is de ideale plek voor uw feesten en partijen, bruiloft, receptie en bedrijfsfeest. Ook verzorgen ze naar uw wens een koud- of warm buffet of een barbecue om uw feestpartij compleet te maken.
De leuze van Jiska en Tineke luidt: “Het is geen doei of dag, maar tot ziens met een glimlach.

Middelwijkstraat 2, Soest, telefoon 035 6013331, website: www.oude-enghe.nl



Van Veen Bedrijfsdiensten is het bedrijf van Patrick van Veen. U moet hem inschakelen als u op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is alle soorten van reiniging; glasbewassing, ook telescopisch voor hoge gebouwen of reiniging met hogedruk apparatuur. Het bedrijf is gevestigd Hartweg 7, 3762 SB Soest, telefoon 06-20020422
en het emailadres is
: info@vavebe.nl

 


Bij Cafetaria Lekkerrr dekt de naam eigenlijk niet helemaal de lading, maar is voor hen eigenlijk een geuzennaam. Het is tenslotte niet zomaar een cafetaria, maar zeker nog veel meer. U komt binnen in het cafetaria-gedeelte; heerlijke snacks, volledig ambachtelijk bereide hamburgers en heerlijke friet, gebakken in gezonder frituurvet, maar ook heerlijke verse belegde broodjes. Daarnaast is de schepijs-vitrine met 18 heerlijke smaken ambachtelijk bereid schepijs en bovendien een grote variatie aan softijs, natuurlijk beide te verkrijgen met heerlijke slagroom.
Via de online bestelpagina kunt u ook de bestelling plaatsen en dan snel afhalen of 7 dagen per week profiteren van de eigen bezorgservice.

De missie van Lekkerrr by Soest is verrukkelijke gerechten te serveren in de eigen buurt. Zij gebruiken een mix van traditionele methoden en frisse technieken. Liefde is echter het belangrijkste ingrediënt! Het gezellige restaurant is de perfecte plek om lekker te eten of drinken met vrienden en familie, om gerechten uit te proberen of het ‘te houden’ bij jouw favorieten – en te genieten van de vriendelijke service. Cafetaria Lekkerrr en restaurant Lekkerrr by Soest, Nieuweweg 66 - 70, Soest, telefoon 035 601 6030
 


HS Brandbeveiliging, gevestigd Braamweg 5 in Soest is een familiebedrijf met 20 jaar ervaring in brandbeveiliging. HS Brandbeveiliging is gespecialiseerd in controle en onderhoud van draagbare brandblussers, brandslanghaspels, noodverlichting, BHV en noodplattegronden.
Ook kunnen zij uw gebruikte brandblussers weer opnieuw vullen. Alle producten worden op een verantwoorde en milieuvriendelijke wijze gerecycled. De monteurs van HS zijn natuurlijk volledig gecertificeerd en werken volgens de laatste brandweerverordeningen, ARBO- en verzekeringsvoorschriften. Zij geven u een vakbekwaam advies dat middels een servicerapport wordt vastgelegd. Dit rapport kunt u aan uw verzekeraar of Arbo-dienst overleggen.
HS Brandbeveiliging levert brandblussers en brandslanghaspels, blusdekens en bedrijfsverbanddozen, noodverlichting en BHV, pictogrammen en veiligheidsplattegronden en brandwerende afdichtingen.

 

 
VaZo Installatietechniek is het bedrijf van Va (der Kees) & Zo(on Jeroen) Jensma en zij zijn u graag van dienst op het gebied van elektra-, CV-, en loodgieters werkzaamheden. Zo kunt u bij hen terecht voor het renoveren of geheel/gedeeltelijk nieuw aanleggen van uw installatie. Ook voor kleine verbouwingen bent u bij Kees en Jeroen aan het goede adres. Hun slogan is niet voor niets: “als het nog vakwerk mag zijn”.
Kortom: kiest u voor kwaliteit in plaats van kwantiteit en dat ook nog voor een goede prijs; dan kiest u natuurlijk voor VaZo Installatietechniek.

 

Probin staat voor professionals voor bouw en industrie. Bij Probin Soest werkt men als groothandel in ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk, bouwbeslag, bevestigingsartikelen, machines en aandrijftechniek samen met andere zelfstandige groothandels in dit segment. Doordat ieder zijn eigen specialisme heeft, is er altijd een oplossing voor de klant.

U vindt er een compleet aanbod in A-merken en, naast de eigen voorraad, meer dan 30.000 verschillende artikelen extra op voorraad in het gezamenlijke magazijn. Via de Probin-webshop bestelt u snel en eenvoudig en kunt u de status van uw bestelling continu inzien.
We werken hecht samen met onze leveranciers, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de laatste innovaties. Samen met onze leveranciers organiseren we ook regelmatig interessante workshops, toolboxen en informatieavonden.
Probin Soest, Nijverheidsweg 11, 3762 EP Soest, telefoon 035 6026900, www.probinsoest.nl

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Roda'23 - SO Soest Zondag 28 april 14:00 uur
Voetbalkamp Maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei 
SO Soest - Bloemendaal Zondag 12 mei 14:00 uur
ZSGO/WMS - SO Soest Maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) 14:00 uur
SO Soest - Hooglanderveen (DAG VAN DE CLUB) Zondag 26 mei 14:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
BIN System [kopie]
Dam [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Optimum [kopie]
Bres [kopie]
Dijkstra [kopie]
MidCoat [kopie]
Heineken [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Wonnink [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Smorenburg [kopie]
Brouwer [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
De Jong [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Actiforce [kopie]
Overhees [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Reijerse [kopie]
KOK [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Hoogt [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Votrans [kopie]
Hengel [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Kostencheck [kopie]
WeFulfil [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Yourlease [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
ING [kopie]
Bikedeals [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Boedelz [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88